Yerli oto'dan dolayı bu Linea'nında durumları biraz karıştı, Bu yüzden bekletiyorlar bu aracı...
Printable View
Yerli oto'dan dolayı bu Linea'nında durumları biraz karıştı, Bu yüzden bekletiyorlar bu aracı...
Fiatta Hyundai Gibi Hyundai Bütün Arabalarının Ön Tarafını Elantra Gibi Yaptı Fiatta Bütün Arabaların İçini Aynı Yapıyor :)
git gide aracın arkası kalınlaşması yerine inceliyor, yakında hiç kalmayacak diye korkuyorum :)
Lineayı bu hale getirenler bakalım bravoyu ne şekle sokucaklar. Hiç dokunmasalar bari bravoya.Yoksa onunda yüzüne bakılmıcak.
Abi fabrika aracın içini CTRL+C punto evo CTRL+V Makyajlı Linea yapmış bu resmen basitlik ve uyanıklık..Fiat kendine zarar veriyo diye düşünüyorum.....
Kuzenime ekim ayında idi herhalde linea almıştık o duymuştu, aslında bende duyuyordum zaman zaman lineanın yenileneceği hususunda ama ihtimal vermiyordum demekki doğruymuş :) ama biraz beğenmedim
Ata demirel bir talk showunda sentorları(yunan mitolojisinde gövdesi at başı ve kolları insan olan bir tür) ege şivesinde anlatırken başı insan kıçı at diye anlatıyordu.Bu yeni lineların içi evo kıçı linea olmuş :)
Cıxx yine olmamış fiat.
Çakma Çin arabalarına benzemiş..
fiat bindiği dalı kesmeye devam ediyo. kedi olalı gp ve bravo adlı 2 fare yakamıştı, onlarıda kaçırmak üzere.
bide saklaya saklaya bi hal oluyorlar fabrikada görmek için uğraşıyordum sonuç bu mu yani içini görmüştüm eski emotion linea nın içi yenisinden daha güzel çünkü bu araba spor değil yeni iç dizayn da dışıda berbat olmuş sonra iş yok diye ağlıyorlar argede iyiyiz falan v.s bu kafayla çinlilerle yarışırız ancak onlarda ucuz olduğu için yine bizi geçerler.