İyi yolculuklar ortak. Sag salim git gel.
Bu gece kismetse istanbuldan izmire gidecegim. yol bilgisi verecek arkadaslarin yorumlarini bekliyorum
İyi yolculuklar ortak. Sag salim git gel.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
kocaelide çikolatalı pişmaniye, bursa da çikolatalı kestane şekeri, susurlukta tost-ayran, balıkesirde höşmerim, manisada mesir macunu al ve sabah ta izmirde boyoz ile kahvaltını yapkardeşim yollar çift şerit rahat rahat gidersin balıkesir ve manisa girişlerinde radar var dikkat et hayırlı yolculuklar
![]()
hayırlı yolculuklar abi... benim yaylar ile mi yolculuk yoksa![]()
abi ben daha yeni geldim yollar iyidi sadece yanlıs hatırlamıyosam balıkesir susurluk civarında bi yol çalısması vardı oraya dikkat etmelisin gece geldigin için bi ara ters istikamete gidiyosun ileriden u dönüşü yapıosn ..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
gel abi gel![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
yol çalışması balıkesirin girişinde var köprü yaptıkları için kavşağı kapatmışlar, balıkesire doğru 1 km içeriye girip U dönüşü yapıp aynı yola çıkıyorsunuz, gece çıkacağınız için oralarda yavaş gitmenizde fayda var. ben geçen pazar Manisa'dan Kocaeli'ye geldim, onun haricinde yolda olumsuz bir durumla karşılaşacağınızı sanmıyorum. iyi yolculuklar..
dun ızmır balıkesır yaptım... sıkıntı yok...balıkesır cevre yolu sonunda kavsak calısması var 500 metre kadar yan yola gırıp u donusu yapıp donuyoruz orda ... balıkesır cıkısı, akhısar gırısı saruhanlıda radara dıkkat... manısa gırısınde turgutlu yol ayrımındakı ısıklardan sonra ww bayının onunde radar var 70 km gecme otogara kadar... yapıstırıyorlar...
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
evet arkadaşlar yeniden istanbuldayım yolda sorunsuz bir şekilde gittim geldim ımın çayınıda içtim.![]()
hoşgeldin tekrar aramıza abi... spoiler işi seni bekler bu hafta![]()
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
yolda gördüm seni cuma saat 3.30 da karamürsel civarı, sellektör vs yaptım, arabadan inince ararım dedim ama unuttum.
dünya ne kadar küçükmüş.
İyi yolculuklar. Benim içime uhte dir İzmir Karşıyaka Konak farketmez. Eğer ki sahilde sigara içme şansınız olursa benim için için![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri