95 lik manuel gelse bomba olurtam otomatiğe geçmeyi düşünüyorlardır belki belli olmaz Fiat bu napçağı belli olmuyor
Bugun ıspartada musterımın fiat showroom na ugradım.95lik otomatik sormak için.satıs danısmanları artık fiatın bınek segmentinde otomatik hiçbir model getirmiyeceğini söyledi.bu fiat ın ne yaptıgını anlamak gercekten zor.....
95 lik manuel gelse bomba olurtam otomatiğe geçmeyi düşünüyorlardır belki belli olmaz Fiat bu napçağı belli olmuyor
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
mrb,
Net bir bilgim yok ama fiat bayisindeki bir ustadan duyduğum,
Fiat yeni bir vites çalışması yapıyormuş, şuan ARGE de test ediliyormuş,
vites geçişleri 1 saniyenin altına indirilecekmiş , dualogic de bu süre daha uzunmuş ,
böyle birşey duymuştum paylaşmak istedim iyi günler dilerim.
Fenerbahçe nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
" PUNTO 1.3 95 HP DUALOGIC - LOUNGE - KAR BEYAZ - SPR KT - SKY-DOME "
Fiyatı pahalı olduğundan kaldırdılar...
Fiatın zaten çift kavramalı vites kutusu mevcut (TCT) Ancak şuanda sadece Alfa Romeo modellerinde var.Belki Fiat kendi modellerine de bu seçeneği ekleyecektir...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Başlık puntoda dizel otomatik devri bitti olmalıydı, ki zaten forumu takip edenler 95 lik puntonun üretiminin bittiğini bilmektedir,alfadaki TCT yeni nesil araçlara uygulanırsa güzel olacak.şu anda amerikan piyasasında dodge dart(giulietta ile aynı platform ) tct şanzumanla satışta, fiat500 tct bu yıl içinde amerikan piyasasına çıkacakmış.Avrupayada yeni nesil araçlarla girecektir
Konu srkaradag tarafından (19/02/2013 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.
Bende forumu takıp edıyorum bıttı dedıgınız punto 95 lık bayıde test aracı olarak mevcut ama kullanılmıyor sonra meraklısını bulup satacaklar .punto ve linea gruplarının hepsinde gecerlı olan bır durum oldugu FİAT'TA otomatık devri bitti diye yazdım...
Bundan sonra benzınlı veya dızel otomatık olarak punto ve linea gelmiyecek....
Konu evoefe tarafından (19/02/2013 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir.
Fiat kaldırmalıydı zaten otomatik vitesi. Geçenlerde mondeoya bindim puntoyla mondeoyu karşılaştırmak doğru olmaz ama powershift vites vardı. işte otomatik bu dedirtiyo insana
Konu srkaradag tarafından (19/02/2013 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.
Rakipleri olan özellikle clio 4 ve fiestaya karşılık vermek isteyeceklerdir ve vereceklerdir.
yeni fiesta da otomatik sadece benzinli motor secenegınde var.yenı clio da hıc motor secenegınde otomatık sanzuman sunulmamıs..
fiat benzınlıde degılde dizel 95 lık otomatık ile guzel bır secenek sunmustu artık o avantajıda kalmadı.yenı motor seceneklerı sunmazsa ılerleyen zamanlarda satıs kayıpları baslar bana kalırsa...
iyi de otomatiği binekte kullanmayacak ta nerede kullanacak onu merak ettim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri