Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
M.Furkan Celenli sen söylediklerine kendin inanıyor musn? adamlar her şeyin anasını ağlattı daha kalkıp bide akp'yi savunma bari.Doğuda elektrik kaçağı verilir fatura bize.Araba satarken ötv alır ötv nin kdv sini alır arabanın kdvsini alır.2000 motorlu arabalarda %130 vergi bunun parasal karşılığını hesaplayabiliyorsundur umaraım 10 milyarlık maldan 13 milyar vergi almak demek litresi 1.5 tl bile olmayan şeyi 4.5 tlye satmak ne demek bunların anlamlarını öğren kalkıp akp yi savunacağına her yerden herşeyi mahvettiler eğitim-öğretim desen çocuk oyuncağı oldu maç taktiği 3-5-2,4-4-4,bu ne ya? sen akpyi savunmaya devam et.
X,Y partiyi savunduğum sonucunu çıkartamazsınız mesajlarımın hepsini okuduysanız eğer.
Ben özetle şunları savundum:

1- Bu vergi oranının çok daha eskilerden beri aynı yüksek oranda olduğunu, hatta eskilerde daha yüksek olduğunu söyledim ve elimdeki verilerle gösterdim.
2- Ve haliyle Uzun vadedeki artışa baktığımda petrol varil fiyatlarındaki artışa göre, günümüzdeki benzin fiyatlarının artışının daha az olduğunu söyledim.
(2000-ile 2012'yi kıyaslarsanız,şu anda benzinin 7TL olması gerekirdi.)
3- Ve en önemlisi bu artışların temelinde petrol varil fiyatları olduğunu, ve bu artışı "Her 2 kişiden 1'ine" fatura etmenin ne kadar saçma olduğunu söyledim.

Bu arada Her türlü bağnazlığa karşıyım!! o yüzden bu mesaj furyasına girdim. Bkz yukarda: Sonuç3