kazadır olur minionarımdan yaptırın olsun bitsin.
Printable View
kazadır olur minionarımdan yaptırın olsun bitsin.
geçmiş olsun...çok üstüne düşmeyin bence...nasıl olsa yapılır...
aracın geleceği için bence servise başvurun arkadaşım geçmiş olsun komşunuzun yaptığı büyük sorumsuzluk bu kadar da olmaz anca bizim Türkiye de olur böle işler servis diyorum...
çok geçmiş olsun üzücü bi durum
geçmiş olsun öncelikle.servisin yapacağı ücreti komşunuzdan alın aracı mini onarımla yaptırın değer kaybınız cebinizde kalsın bu da ona ders olsun hiç acımayın bence
Geçmiş olsun bence de servise götürün aracınızı
walla benim başıma da gelse kan beynime sıçrardı. Ama bence komşunun durumuna bakarak karar verin. Ard niyeti olmayan temiz bir insandır dalgın bir anına gelmiştir maddi durumu iyi değildir siz de iyi niyetli düşünebilirsiniz. Ama umursamaz tavırları vardır gene olsa gene atarım der gibi davranıyodur o zaman ödesin 600 tlyi görsün...
Aracınızı servise götürün yaptırın faturasınıda komşunuza ödetin,insan bakar madem kar atıyosun aşşağıya bi bak aracınız yerine insan olsa biri geçiyor olsa kafasına falan gelse öldürür.Bu faturayı ödesinki biraz sorumluluk sahibi olmayı öğrensin.
Sinir bozucu bir durum olduğu kesin de komşuya da saydırmamak lazım bu kadar. Hakarete gerek yok. Adam bilerek atmışsa o ayrı ama sanmıyorum.
Kapalı garaj ya da otoparka bırakmıyorsak herşey gelebilir başına arkadaşlar. Bunu göz önüne almak lazım. Benimki 1.5 senedir sokakta daha bişey olmadı ama şans olmaması...
Diğer yandan sofra örtüsünü silkenler, çikolata ambalajı ve sigara atanlar bol miktarda var. O da kültürsüzlük, cahillik. Araç olmasa bile bunları balkondan caddeye atmak eğitimsizliktir...
benimde eski aracımın üstüne komşunun çanak anteni düşmüştü.bende tabi gidip dövememiştim.ama bir gün buna benzer bir başlık altında arabamın üstüne bilmemne atan komşumu balkondan arabamın üstüne attım diye yazan biri olursa,vallahi alnından öpeceğim :D
Geçmiş olsun. Ancak aracınızı mini onarım kapsamında da olsa, normal hasar dosyasıyla da olsa, kasko kapsamından yaptırırsanız bu tramer kayıtlarına hasar olarak işlenir. Ayrıca mini onarımda, bir sonra yıl kaskonuzu farklı bir firmadan yaptırırsanız hasarsızlık indirimi alamazsınız. Bunları da göz önünde bulundurun...
Geçmiş olsun servise gidin muhakkak kaportacıya güven olmaz.
dün aracım halloldu istanbul yolu üzerinde oto king te halloldu 250 tl...
agzım acık kaldı bırsey dıyemedım gulsem mı sınırlensem mı anlamadım cok ılgınc ve uzucu arkadaslar gerekenı soylemıs servıs dıye ama su da war komsu ne kadar samımıyetınız var bu konularda ben bıraz duygusalımdır maddı one onem vermem o yuzden tekrar gecmıs olsun