adam her lastiği çevirdiğinde kaldırması lazım arabayıçok güzel olmuş jantlarda
![]()
BRAVO ARO 20 CROMADA COM SUSPENSÃO AR - YouTube
kesinlikle nokta olmuşgarip sesler geliyoru..sanırım sürtüyor çamurluğa..ama her ne olursa olsun araç çok temiz olmuş
![]()
adam her lastiği çevirdiğinde kaldırması lazım arabayıçok güzel olmuş jantlarda
![]()
ayrıca bi de siyah var MyRide - Bravo com rodas Gianelle aro 20 e Suspensão Fixa - YouTube
süper olmuş...havalı süspansiyonun fiyatı nedir acaba
Keyif BMW'Dir...
bi sitede okumuştum.4000-4500 arasıymş.ne kdar doğru bilmiyorum.
lastik nerde ya araba jant üzerinde gidiyo aynısını buraya getir yap işden eve gelemezsin![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
tr de sadece hayal malesef
hergün jant kırılır
![]()
buarada bunların lastik yanağı heralde 10 felan![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
eray valla kordonda bunlarla dolaşmayı düşünemiyorumbi uca gidnce arabayı orda bırakp eve geclr
![]()
ufuk işte bizim izmirin kordonu istanbulun otobanı aynıama dediğn dogru o yola girmicen bunla yada mümkünse otoparktan cıkartmaman lazım
![]()
aynen..bu 60 yanak lastikle bile aracı fena rahatsz ediyor
bu lastklerle dicm de lastk kalmz daha 1.metrede
bu jantlarla gidilmz
![]()
öff fena olmuş![]()
Jantlar çok abartı olmuş süspansiyon ise süper olmuş jant en fazla 18" olacak arabamı jantın üstünde jant mı arabanın belli bile değil...
Iıh beğenmedim. Her şeyin bir ölçüsü var. Lastikler minicik kalmış hoş durmuyor.
biz gp'yi çok sevdik
bu ne la otobüs gibi tıs tıs![]()
Çok şık her ikiside siyahı daha önce izlemiştim zaten.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri