Bugünden itbaren lpg lt fiyatı 15 kuruş birden arttı
Hepimizin gözü aydın
Son 1 yıldır benzin fiyatları %9 Lpg fiyatları ise % 22 oranında artmış oldu
durmak yok kazığa devam
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Çok güzel zamlara devam
Durmak yok yola devam![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Aslında vergi daireleri de kaldırılmalı benzin istayonlarına devlet 1 eleman göndermeli Zaten verginin çoğu akaryakıttan Geriye kalan ufak tefek vergiler de istasyonda halledilebilmeli Mesela motorlu taşıtlar vergisinii trafik cezalarını, araç alım-satım işlemleri istasyonlardan yapılabilmeli Hem istasyon sahipleri de beyanname ile uğraşmaz Daha kısa sürede vergi (haraç) gerekli!!! yerlere ulaşabilir
insanlar ucuz birşey kullanmasın aman haaa devletimiz zarar uğrar!!!!!!!!
b... çıktı ama artık bu ne ya!!! 1 yılda % 22 zam nedir? bu nasıl açıklanabilir? yazıklar olsun... bugününü düşünen aciz insanlar...
Hayırlı uğurlu olsun hepimize..
BY Turbo SPORT 150 HP
maaşallah deyin nazar değmesin...
Keyif BMW'Dir...
Yok artık ya böyle iş mi olur arkadaş. Hep birlikte toplanıp araçlarımızı ana caddelerden birine çıkalım keselim trafiği. Bu nedir ya...
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
koyunlarımız sağolsun ne diyeyim![]()
Söylenicek birşey kalmamışki. Bize sadece mırıldanmak kalmış... Eğer bir protesto düzenlenicekse en başta gidicem allama...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
söyleyecek tek kelime bulamıyorum. helal olsun bu devlete. dünyada vatandaşından bu kadar vergi alan başka ülke var mı acaba? yakın gelecekte tüm araçların km deki yakış oranı aynı olacak yani şeç beğen hepsi aynı yakıyor
50 tl ye artık tek kademe doluyor lpg göstergesi
depon 60lık ondan benim ki 50 tl ye 3lamba yanıyo 36lıkyoksa zamlaa alakası falan yok yani karıştırma sakın
zamanla lpg, benzin, dizel satış fiyatları birbirine eşit seviyelere gelecek.
mütehak bu toplum.ama kurunun yanında yaş yanıyor o ayrı.ben lpg benzin kıyaslamasında halen benzini tercih ediyorum.bu zamlar böyle devam edecek sene sonuna kadar lpg 3.99 benzin 5,20 olur.
Gezgin Gp.
Uygun fiyata ne varsa zam geliyor. Dizel bir ara uygundu o da zamlandı.
LPG geçen sene hatırlarsanız kriz olup deli gibi zamlanmıştı. Sonrasında bollaşınca ucuzlayacak dendi. Bolllaştı fakat fiyatı inmedi zam görmeye devam ediyor.. Hayırlı olsun..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri