bugünlerde bu yazı moda bozuk olan araçlarını servisler kabul etmek istemiyor ve sonucunda bunlar çıkıyor ortaya..
sanırsam 307 vardı bitanede bir ayda bilmem kaç kere servise gitti diye
çorumda lpg li insignia vardı böyle![]()
Keyif BMW'Dir...
Ben hergun ise giderken halic ustunde goruorum ve 1kere kspismistik usta sofordur sahibi
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.044408,28.984510
Sonuçta konunun özü: Her araçta, her serviste problem çıkabilir![]()
beyaz eşya gibi bu işler biraz şans..otomobil dünyasında da wv den aldığında sadece şansını biraz daha yükseltmiş olursun o kadar..
hayret genelde arıza olsa da malına sahip çıkmıyor vw
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Ben yaklaşık 3 yıl önce eski model bi jaguarda lpg gördüm,yuh ya yok artık dedim.Adam napiim ancak kendi istasyonun olması lazım yetişmiyo dedi.Olmaz diye bişey yok.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
abi bana göre 2 si çok ayrı konular,senin verdiğin örnekte şartlar eşittir,yani atıyorum ben izmirde 250 lira verip siz istanbulda 400 lira veriyorsanız bunu sorgulamak mantıklıdır,çünkü şartlar eşit,motor eşit belkide renkler bile aynı. Kimsenin sokağa atılcak parası yok çünkü,çok doğru diyosun. Ama bahsettiğimiz konu; lüks sayılabilcek bir arabaya biniyorsun, sonra kalkıp yakıtı çok diye tüp takıyosun. O zaman yakıtı çok olmayan normal seviye araba alıcaksın,diğer türlü arabaya yazık bence.. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmak lazım.
Buda WV arıza yapmaz falan ayaklarına yatanlara kapak olsun![]()
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri