Kırmızı bir araba için : kırmızı - siyah bir kılıf uygun olur bence.
Kumaş olarakda suni deriden yapılsa harika olur.
Arkadaşlar uygun yer mi bu konu için bilemedim ama varolan konunun devamına yazınca pek bir gören olmaz diye buraya da yazayım dedim.
Arkadaşlar ben bir süredir koltuk kılıfı işini düşünüyordum. Hazırlar yakışmıyor, diktirmek nasıl olur falan diye... Beklemekten vazgeçip aldım elime kumaşı, makası oturdum makinenin başına GP'nin orjinal dikişlerine ölçülerine birebir uygun bir kılıf diktim deneme olarak. Sonuç gerçekten başarılı. İlk girişimim olmasına rağmen neredeyse hiç hata, potluk yok.
Ama bu dediğim gibi denemeydi. Sadece sürücü koltuğuna diktim ve kumaşa ve renge özen göstermedim.
Buraya yazma amacımsa şu ki; nasıl bir renk tasarımı kullanacağıma karar veremedim. Ayrıca doğru kumaşı da bilmiyorum. Tekstil konusunda bilgisi olanlar kumaş seçimine ve temini konusuna değinebilirler, renk ve tasarım konusu da herkese açık, beyin fırtınası güzel olur diye düşünüyorum. Güzel birşey çıkarsa ortaya sitedeki arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım...
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
Kırmızı bir araba için : kırmızı - siyah bir kılıf uygun olur bence.
Kumaş olarakda suni deriden yapılsa harika olur.
Derinin kış aylarında soğuk yaz aylarında çok sıcak olma durumu çok tartışılmış. Ben hiç kullanmadım durum nedir tam bilmiyorum...
Kırmızı - Siyah olabilir...
Deri koltuk ile ilgili sadece 1 tecrübem oldu.
Ulusoy un Starlinerları ile "Deri Koltuk" olduğunu düşündüğüm koltukta seyehat ettim. Keten yazlık bir pantolonum vardı. Bir ara dalmışım 2-3 saat uyudum, bunalıp uyandığımda, pantolnun koltuğa değen her noktasının terden ıslandığını farkettim. Tövbe dedim, bida deri koltuğa binmem diye.
Ama sonradan düşününce yıllardır araçlarda LÜX olarak geçen bu DERİ KOLTUK olayı, benim bindiğim koltuklarla aynı olmamalı.
Hava geçiren deri diye bir konsept mi var acaba?
Ya da benim oturduğum o koltuk, suni deri/müşamba gibi birşeymiydi?
Deri koltuk kullanan arkadaşlardan cevap bekliyoruz![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hmm deri konusu korktuğum gibi yani.o zaman deri yerine kumaş türlerine odaklanmak lazım. Oğuzhan bey renk uyumlarınız güzel olmuş. Bu renklerle daha siyah ya da füme ağırlıklı birşeyler nasıl olur acaba. Birde kadife'ye benzer bir kumaş var adını bilen var mı acaba. Koyu renk zemin olarak kullanılabilir belki
Evet şimdi hatırladım adını. Hatta forumda bi arkadaş konsol kaplama olarak paylaşmıştı. Ama orda da çook pahalı olduğu yazıyordu sanki. Deriden daha mı pahalıydı neydiNeyse o hissi veren kumaş arayalım biz en iyisi...
Şöyle bi tasarım oluştu kafamda. Punto yazısını çok uğraşmak istemediğim için böyle yaptım. Orjinal punto olarak düşünün.
güzel olmuş bence
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri