telefonunu bulursan buraya da yazıver hepimiz sewgilerimizi iletelim... :D
Printable View
telefonunu bulursan buraya da yazıver hepimiz sewgilerimizi iletelim... :D
sanırım az sonra başlıcak hava durumu var şuanda...
ekleme: yine orman yangını...
sağol ozan internetten takipteyim bende .... reklam var şu an ...
şuanda da haber var...
tuh elektrkler gitti diye uzuluyodumki daha baslamamamıs program yahu işimiz var arkadas niye baslatmazla rsu programı bu arada imkanı olan arkadas eger bunu kayıt edip cekerse cok sevinirm youtube verilip izleriz hemde medya baslıgı yaprız medyada cıakna haberleri burada paylasırız ne dersiniz hos olmazmı
kayıt edebilcek varsa ii olur da başlaması gereken saati bi saat geçti ve hala başlamadı...
yine reklam hadi artık bu sefer başla yaw
yok yok yattı bu iş...
yuh artık ne diyeyim arkadaslar bu progrmaın balsıyacagı falan yok iki saat surada beni bosuna oturutular protesto ediyorum yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yaw şimdi de seçim 2007 başladı...
seçim programı başladıki artık biraz zor :(
Tel: (0212) 496 24 24 - (0212) 496 24 00 Fax: (0212) 496 24 38
kanalın telefon ve faksı...
ben aradım ilk telefona zaten cevap veren yok ikinciden de operatörden bi yere bağlıyolar bodrum yangını yüzünden sarkmış yarın 11:20 de yayınlanacakmış...
hemde tekrar diyo demekki başlamıcak bu araba sevdası:frusty00::frusty00::frusty00::yucky000::sl eep_10:
görünüşe göre yayın akışını kaydırmak yerine araba sevdasını silmişler
HABER16:00
ARABA SEVDASI16:20
USTA16:50
HABER17:00
SEÇİM 200717:30
Ben de foruma şimdi girdim...Yayını unutmuştum...Allahtan yayınlanmamış(Tabii ki benim açımdan)....Neyse yarın izleriz...Bekleyen arkadaşlara üzüldüm..:whistlin:
ben de piknikteydim yaw izleyebilen yok mu ??
ben izledim gerçekten görülmesi gereken bir araçmış.
emeğine sağlık bülent bey.
Kanal Yöneticileri adına ben özür dilerim arkadaşlar.
Elbetteki Bodrum yangın benim aracımdan daha önemli amaaaa.
Ama başka bir programı kaldırıp yayın saati sarkıtabilinirdi.
Zaten programı izleyen arkadaşlar başka aksilikler olduğunuda görmüşlerdir.
Neyse rkadaşlar yayın cd si gelince hem aracın rsmi internet sitesi [="https://www.kirmizi.tc"]www.kirmizi.tc[/] de hemde youtube da yayınlanacak.