Nasıl yani transporter yermi tjeti ? Belki yüksek hızda yer ama kalkışta yiyemez bence ağır bi kere nası yicek ?
Printable View
180 lik bi-turbo dsg transporter'a denk gelirseniz gerçekten apışıp kalıyorsunuz.
eski 1.9 tdi lar olursa 1.3 multijetle az çok oynarsınız ancak 180 lik fena kaçıyor, hele dsg varsa vites atarken hiç vakit kaybı olmuyor, turbo basınç kaybetmiyor.
bu arada caddy meselesine gelince 0-100 değeri bizim puntodan daha fazla. ancak salise kadar fark olduğundan en azından kafa kafaya gitmeleri yazım. şuda var 1.9 tdi nin ilk vitesi motor hacminden ve torkundan dolayı uzun tutulmuş olabilir. haliyle 1. viteste daha fazla hızlanır biz o sırada 2. vitese geçmek için uğraşıyor olacağız.
1.9 caddy iyi koltuğa yapıştırıyor ancak her dizel gibi içinde tork hissinden dolayı uçuyoruz sanıyoruz ancak kısa devir bandından dolayı bir halt olmuyor :) belki konuyu açan üyemiz vites atma devrini iyi seçememiş olabilir. 1.3 multijetle kalkış yapacaksak 4000 devirde vites atmak gerekir. zaten 100 km hızı geçtikten sonra araba hızlanmıyor. 1248 cc ile fazla uylamayın kimseye :) yokuş varsa ayrı tabi.
vallahi benimde fire motorla başıma geldi doğanla kafa kafaya gittik rezil oldum. ışıklarda durduk adam bana daha gaz ayarı iyi değil dedi.
bizim araçlar yarış arabası değil ne yapıyorsunuz.
Arkadaslar hem 1.9tdi caddy im var hemde 1.3 puntom
Oncelikle caddydeki 0-100 0-130 degerleri yukardaki soylenenler gibi degil manuel sanzuman caddyim de 10 sn civari 0-100 14 sn civari 0-130 yapiyorum arac stock ve ne vectralar ne 3.20 ler yedim kalkista:) kisacasi punto ile caddyi kaldirmak cilginlik olur :)
Saygilar...
sahın vs fıre kıyaslaması:)
abi ben onu bilir onu konusurum bizim arabalarla kalkıs falan yapılmaz uslu uslu binmek gerekiyor :)) motor hacmi belli gücü belli :) bende gecen gün yeni nesil caddy kullandım baya bi fark var 1,6 olanını:)) moralimizi bozmaya gerek yok... :))
kesinlikle katılıyorum... şirketin sümbülü var koltuğa yapışıyorsun (benim aracıma göre) ancak tam hızlanıyor derken vites atmak gerekiyor yada bana öyle geliyor çok bağırınca motor... benim araçta ise 6000 devire kadar yolu var... koltuğa yapışmıyorsun ama uzun sürüyor ivmelenme vites atmadan :thumbup1:
mjet asla küçük görülmemeli..bi chiple neler olur neler:):)
Bence siz kendi aracınızı gözünüzde büyütme olarak değilde 1.9 tdi caddy'i gözünüzde küçümsemişsiniz :)
en başında hacim farkı var :)
600 cc yabana atılacak bir değer değil , caddy tabiki avantajlı :) aracınızı küçümsemeyin , değerini bilin , moraliniz bozulmasın. ben 1.3 90lık mjetimle kepekli rampasını çıkarken 6.viteste 140-150 gidiyorum ve yakıt tüketimi 7.0 - 8.0 arası değişiyor , oldukça tatmin edici.sol şeriti temizleyip gdiyorum. arkadan bi 5.20-25d gelmediği sürece :))