Arkadaşlar selamlar. Şu anda aracımda orjinal halojen ampüller takılı. Farlarım da orjinal. Yani angel beya mercek gibi bir durum söz konusu değil. Bu durumdayken de asla xenon ampül takıp kimseyi kör etmek istemiyorum. Kaldı ki artık far yıkama sistemi olmadan xenon takılmış araçlar vize alamayacaklar. Neyse çok uzattım. Ben şu anda kullandığım halojen ampüllerin aydınlatmasından memnun değilim. Daha fazla ışık veren bizim araçlara uyumlu halojen ampüller var mıdır? Yoksa tüm halojen ampüller aynı ışık şiddetine mi sahiptir.
Teşekkür ederim
Forumda kullanan arkadaşlar daha iyi açıklıcaktır ama Osram Nighbreaker veya Philips Extreme Vision alabilirsiniz..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
daha önce başlık açmıştım, philips x-treme vision hakkında yeterli kanıya ulaşabilirsin sanırım.
https://forum.grandepuntotr.com/modi...sram-blux.html
breaker alacaksanız plus olmasına dikkat edin. eskilerin ömrü çok kısa.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Takipteyim, güzel soru sormuşsun.
osram niğht breaker plus bauhause da tane fiyatı 14 lira 28 liraya dusunmeden al tak gercekten cok farklı yolu aydınlatmasındakı performansı mukemmel.ama yağmurlu ve karanlık yolda performansı bıraz dusuyor gecen hafta yağmurlu yolda istanbulda yasayanlar bılır bahcekoy kılyos yolu vardır zifiri karanlık ormanlık yolda gorus mesafesı bıraz dustu ama aynı yolda kuru havada performansı ınanılmaz gercekten aaltak kullan..farların açıkken marsa basmamaya deıkkat et.
onrky
1.4 starjet 95hp
evet halojen. breakerda yola düşmeyen kısımda mavi boya var biraz daha beyaz görünür.
her ikiside standartlara uygun ampuller fotoğraftada ışık gücünden dolayı beyaz görünüyor. farlarınız ayarlı olduktan sonra göz almaz. keşke herkes sizin gibi olsa da gece rahat rahat yolculuk yapabilsek...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
karakız hocam, karanlıkta ve yağmurda performans düşüyo demiş. Hutne'nin konusuna da baktım gayet başarılı ama hepsiburada.com'da 76TL 2ampul. Çok pahalı geldi bana. Bunların ömürleri ne kadar? Ve bana karanlık yolda yağmurda iyi sonuç veren bir ampul lazım. breaker deneyen varmı uzun süre?
Osram breaker plus kullanıyorum çok memnunum. Praktiker'den aldım tanesi 15 tl.
Sırasıyla Philips ve osram breaker kullanım. ikiside fena değil ama philips daha net ve parlak aydınlatıyordu.
xenon gibi bi aydınlatma beklersen hayal kırıklığına uğrarsın (mercekli olanından bahsediyorum)
philips tavsiye ederim. kesinlikle memnun kalırsın.
Bizim ampüller H4 olacak doğru mu?
Evet H4
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
peki bizim park lambaları ne tip oluyor.
Philips X-treme Vision sipariş ettim. Umarım iyi bir ampüldür. Gerçi şu anda kullandığımdan daha iyi aydınlatma alacağımdan eminim. Herkese teşekkür ederim.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri