:w00t2000:taktı ünlü olacak bizim ki:thankyou:
Printable View
:w00t2000:taktı ünlü olacak bizim ki:thankyou:
:ryb::ryb::evet::evet::thankyou::thankyou:
harika yaa yanlız şu sticer ın P sinin noktası yok dimi yanlış görmüyorsam,birde düz yapıştırsaymıi stıcır ı cok daha güzel olurmuş
bende bu konuyu açıcaktım ki Ozzy benden önce davranmışsın :) görünce bende inanamadım :sapsal: hatta hanımda, resimde filan oynama yok arkadaşlar akşam diziyi seyrederken benimde dikkatimi çekti yanlışmı görüyorum acaba diye birde görüntüyü dondurup zoom yaptım tv de ama foto çekmek hiç aklıma gelmedi yahu :(
Seti basın izmirliler...Kameralara da sticker yapıştırın.
güzel ve haklı bır sevınç tablosu
Emre helal olsun, senden bir şey kaçmıyor walla! Araştırmacı-moderatör! :D Yalnız verdiğin linkten bir şey çıkmıyor ;)
evet benmde acayip dikkatimi çekti... bende böle bi konu açıcaktım arkadaşlar bende önce davranmış...zaten sırf bizim gp yi veriyolar diye diziyi izliyorum bide bizim forumun stickerini görünce hiç kaçırmam... :D
Yaw dizi çok güzel gp yi gördüm ama gözüm yukarıda hiç aşagı camın köşesine bakmak aklıma gelmedi way anasına....
Diziİzle.Net - Dizi Arşivi, Online Dizi İzle Seyret burdan diziyi bulabilirsiniz. Murat sizin Genç Arkadaş burdan yakaladı görüntüyü. Artık bizim GP nini dizisi başlıyor diyor ve bizade zorla izletiyor:) Diziİzle.Net - Dizi Arşivi, Online Dizi İzle Seyret kavak yelelri linki.
:-)Alıntı:
zaten sırf bizim gp yi veriyolar diye diziyi izliyorum bide bizim forumun stickerini görünce hiç kaçırmam.
:-)
hayır ben burdan bulmadım..zaten bu linklerden dizinin olnaı da göçmüş..
benim link dün gece çalışıyordu.çsabah removed diyor..ancak başka bi link buldum buyrun.sonlara doğru:blush000:
BURDAN
bi sn. yannızz arkadaşlar. sticker bizden habersiz gösterilmiş. hemen tazminat:D:D
bende bu diziyi izliyordum fakat dikkatimi çekmemiş hem nereye yapştırmışlar öyle yavvv öyle yapıştırılır mı neyse evindik valla...:g0000000:8C
açıklıyorum arkadaslar..O sticker'ı ben yapıştırdım :D
arkadaşlar araç rehinli gözüküyor anlamadım yahu belki bizdendi arkadaş sonra sattı falan bi durumlar oldu valla anlamadım:P
Emre araç poyraz otonun.
Ayroca araçla ilgili çekimler bitmiş... devam edip etmeyeceği belli değilmiş.
ya arkadaslar bu stıkırları nerden bulucaz bende alınca yapıstırayım ya reklamımız olsun degılmı yardımcı olursanız sevınırım
Stickerıma kavuşacağım için çok mutluyum :happydan:
Aşağıdaki link Mr Femoli için... Stickerları gönderdiğin için tekarar teşekkürler..
Duygu ve düşüncelerinizi anlatabileceğiniz en yeni ve farklı e-kartlar Mynet ekart'ta!