Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bana ön tampon farklı gibi gelmişti.Dışarıda da son kasa puntoyu hiç görmedim.Aynıysa bile yıl sonuna doğru fire motorlu punto satılmayacağını düşünüyorum.Bence stok eritiyorlar.Banada senin yorumun gereksiz geldi.
amacım sizi kırmak değildi.Fiat 2010 da 2.2 milyon araç satmış 2011 GM ile birlikte 4.5 milyon satmış , 2012 hedefi 5.1 milyon, 2014 6.1 milyon araç satmayı planlayan bir firmanın türkiyede satacağı 10 belki 20bin tane fire motorla ,fire'ı temizleyip twinaire geçeceğini söylemek pek mantıklı olmaz.
tüm firmalar euro5(yakında euro6 gelecek) standartlarına uymak için küçük hacimli motorlar,dizel partikül filteleri,elektrikli araçlar,start stop gibi teknolojileri geliştirmek zorundalar avrupa piyasası için.
fiatın asıl büyümeyi planladığı çin, rusya, hindistan gibi ülkelerde 2012 model 1.2 1.4fire,1.3 multijet GP satıyorlar daha evo ,yeni punto yok piyasada
.Fiat India.
Àâòîìîáèëè FIAT â Ğîññèè: îôèöèàëüíûé ñàéò - Äèëåğû - Äèëåğñêàÿ ñåòü -
·ÆÑÇÌØÖйú

Automotive News Europe - November 2011
Fiat-crysler ceosu Sergio Marchionne ile yapılmış uzun bir röportaj mevcut, şirketin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkarmak için gelecek hedeflerini anlatmakta.
Beğeniriz beğenmeyiz fiat dünyanın en büyük otomobil firmalarında biri,onun için yorum yaparken sadece türkiye penceresinden bakmazsak daha sağlıklı olur saygılar