Geçmiş gün bilemiyorum passat veya jetta :)
Printable View
Şöyle izah edeyim ara hızlanmasını aracın, 6.viteste düşük devirde giderken örn 90-110 hızlarda, devir ise 2 binlerdeyken, gaza yapıştırdığınızda araç 3 vites ve 4 bin devire yanaşıp istediğiniz süratlere ulaşmak için sizin emrinizde ilerlemeye devam ediyor...!!! 95 kullananlar bunu yaşadıysa paylaşsınlar deneyimlerini...
İlk Videoma kısa diyenler sonraki eklediklerime bakmadılar demekki, şimdi ben alındım :)
95001 - YouTube
95002 - YouTube
95003 - YouTube
1,6mjet dualogic Lancia Delta sahibiyiz aynı zamanda, bence Punto Lanciadan daha atak ve başarılı ara hızlanmalarda
Ayrıca 95liklerde kalkısta 2 farklı mod var bunu bir kısmınız farketmiştir. kırmızıda gazı koklediğinizde eger biranda baya seri şekilde basarsanız arac launch control varmıs gibi kalkıyor. eger normal koklerseniz gazı sadece seri kalkıyor. aradaki farkı deneyip gormenizi isterim. seri bir şekilde gazı koklerseniz kalkıslarda arac ilk once kalkmadan yaklasık devir 4500e falan geliyor ve yaklasık yrm saniye snra ise bir anda debriyajı bırakıyor ok gibi fırlıyor
Kaan haklısın birkaç şekli var, bugün ışıklardan bende motor biraz soğukken değişik bir şey denedim normal kalkarken bi anda yapıştırmıştım eco mod açıkken dediğin gibi devir saitini yapıştırıyo sonra bi anda ok gibi fırlıyor, ben evomun o kadar çok farklı tarzlarda kullandım yol hava manuel-triptonik vs epeyce ustalaştırdı beni yarı otomatik araç kullanımında, bizim araçları normal punto veya sıradan bir 1.3 fiat diye kıyas yapanlara anında görüntü yapıyorum, geçtiğimiz hafta antalya yolunda burdur a yanaşırken bir tane 106 cı kardeşim ışıklarda egzozunu bana bağırttırıyordu, ben 3 kişi olmama ve fulllll yüklü olmama rağmen birkaç saniye sonra 140 ların üzerinde bir hızla dururmuşcasına geçildiğinde plakamdaki 95 i okuttum...
Bu videolar daha güzel.....
ben yazılım yaptığım bi AstraJ ye video cekmistim belki kıstas olur
özellikle alt devir mukayesesi yapılsın diye 3.vites 1000 devirde bastım..
3.vites 1000-4000 devir hızlanmasında çok ciddi iyileşme var..