hayırlı olsun![]()
Arkadaşlar Yeni punto almaya karar verdik . . Punto 1.4 fire Easy (Galiba eski adıyla bu. . MY LIFE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP ) . Kredi onayı bekliyor şuanda 15 bin peşin verdik 17 bin faizsiz 10 ay kredi ile alıyoruz kredi çıkarsa fiyat 32 bin sizce nasıl bir fiyat?
Eğer olur ise Kaskosu Vergisi ne kadardır? (Ögrenci olduğum için)
Kaskoya fiyat verebilecek var mı?
Benzinli Şeçtik Paramızın yettiği buydu ileride 2 ay sonra lpg taktırmayı düşünüyoruz bu model için lpg iyi mi?
Birde kullananlar var ise benzinli ne kadar yakıyor?
Çok oldu ama şimdiden teşekkürler. .
hayırlı olsun![]()
Öncelikle hayırlı olsunkazasız belasız keyifle kullan aracı
Araç kredili olacağı için kasko mecburen yapılıcak bilgin olsun.Ruhsat senin üstüne olucak ise kaskon baya bi tuzlu tutar
Bahsettiğin araçtaki motor LPG'ye gayet güzel uyum sağlıyor.Ankarada bi çok yetkili serviste garantini bozmadan LPG taktırabilirsin.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Teşekkürler. . Peki kasko tahmini ne olur? hiç bir bilgim yok bu konuda![]()
Şöyle söyliyim sana 1100tl taş 1500e kadar hazırlıklı ol
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
daha önceden üzerine araç yoksa dahada yüksek cıkma ihitimali var eğer gerçekten dolu bi poliçe istersen
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Servis dışında lpg taktıramıyorsun taktırırsan garanti bozuluyor. serviste lpg.de 1800tl belgedir muaynedir 2000tl tutar.bence yapabilirsen vazgeç ve evo ya da grande dizel bak.
Bir benzinli olarak sana tavsiyemdir.
Bildiğim kadarıyla artık grande,evo falan yok punyo artık tek ad şeklinde. . ilk arabam 2 yıldır ehlıyetım var kaza falanda yok sukur. .
Kasko değeri 27250TL olan 2009 model aracım için %20 kamu indirimi ve ekstra kota inidirimi ile 1020TL minimum fiyat aldım Aralık Sonunda. 30 Yaş altı olunca ve kamu personeli vs değilsen şu zamanda 1400'ün altında kasko yaptırman zor gibi ilk defa kasko yaptıran 30 yaş altı için hele ki araç sıfır![]()
2700-2500 lü fiyatlar veren firmalar olacaktır pek aldırış etme onlara. "Olduuu, başüstüneeee" diyip geç.
Tabi adı sanı duyulmamış firmalar varmıdır, varsa ne kadar inerler onu bilmiyorum. Güneş Sigora falan dediler ucuz olur diye, ama teklif bile almamıştım mesela, onlara da sorulabilir, güven meselesi sonuçta.
öncelikle hayırlı olsun şimdiden, araç senin üstüne olacaksa kaskosu biraz tuzlu çıkacak çünkü ben de öyle oldu. Çünkü risk grubundayız, 2000TL nin üstünde fiyat verildi hep bana da. Biz arabayı babamın üstüne aldık, sıkıntı çıkmasın diye de noterden bir vekaletname aldık,çünkü Ankara da öğrenciyim. En uygun fiyatı da liberty sigortadan aldık. araç bedeli 30000TL üstünden kaskom 910 TL tutmuştu![]()
hayırlı olsun
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
hayırlı uğurlu olsun fiyat makul bence..
benimde ilk aracımdı yaşım 23tü o zmn... geçen sene allianz'da 1100 liraya yaptırdım...
anladım teşekkur ederım arkadaşlar cevaplarınız için. . peki nasıl araç bu puntolar verdıgimiz paraya değer mi?
fiyatına göre alabilceğiniz en iyi kalite bence
hayırlı olsun yeni aracınız....kaza bela göstermesin allah...
aynı araçtan ben de aldım...yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum...benzin olayı diğer markalara göre gayet makul ölçülerde...fiat motorları artık az yakıyor..bu sebepten tercih ediliyorlar zaten...lpg ile gayet uyumludur merak etme...32 bine gayet iyi fiyat...araçtan fazla bişe bekleme aslında...şehir içi şehir dışı ideal bir araç...bir araçtan çok şey beklemek istiyorsan 55 binden yukarı para ayırmak durumundasın...hem dizel olur hem az yakar hem konforlu olur hem de gözalıcı olur...passat - megane gibi..örnekler çoğalabilir...ama her zaman söylüyorum....30 - 35 bin liralık tüm araçlar bence aynıyani; ortalama olarak aynı
![]()
kendi adınamı olacak araba ?
dediğiniz araç evo my life değil......
çünkü evo my life ta 1,4 mylife ta ilave oalrak
-perde hava yastıkları
-blue&me
-blue&me tom tom navigasyon ön hazırlık mevcut
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri