Xenon kullanan arkadaşlar, mümkün olduğunca mercekli ve ayarlı farlar kullanarak trafikte diğer sürücülerin sürüş özgürlüğünü kısıtlamayan arkadaşları kutlar ve bu muhabbetten tenzih ederim.. Arkadaşların tepkileri bunların dışında kalan arkadaşlar için geçerli. bende tepkiliyim elbet, o yüzden Tüvtürk ün yeniliğini paylaştım.
Her ne olursa olsun, bir suç diğer suçu doğurmamalı. Ağır ve kötü konuşmaya gerek yok.kalp kırmaya gerek yok, kırılan kalpler için arkadaşlar adına özür dilerim.Saygılar, keyifli forumlar...
kesinlikle destekliyorum insanlar karşıdakini hiç düşünmüyorlar varsa yoksa kendileri..
Her ne kadar bazı laflar ağır olmuş olabilir, talihsizlik, bir o kadarı veya fazlası hassasiyetle yazılmış, hassasiyetle yazılanlara daha çok dikkat edilirse herkes için daha iyi olur.
Ben Her Zaman Şunu Savunuyorum Trafikte Muayenede Kullanılması Takılması Taşınması Mümkün Olmayan Ne Varsa Satılmasınada İzin Verilmesin Kardeşim Bu Kadar...
Satılıyorsa Bunun Getirten Vergi Veriyorsa Alan Vergi Veriyorsa Satan Vergi Veriyorsa Bu Ne Perhiz Ne Lahana Turşusu Saçmalık Başka Birşey Değil... Bunu El Altından Satan Varsa İzinsiz Takan Varsa O Zaman Cezayı Yapıştır.
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri