Her ne kadar bazı laflar ağır olmuş olabilir, talihsizlik, bir o kadarı veya fazlası hassasiyetle yazılmış, hassasiyetle yazılanlara daha çok dikkat edilirse herkes için daha iyi olur.
Printable View
Her ne kadar bazı laflar ağır olmuş olabilir, talihsizlik, bir o kadarı veya fazlası hassasiyetle yazılmış, hassasiyetle yazılanlara daha çok dikkat edilirse herkes için daha iyi olur.
peki şunu söyleyeyim
dün dar bir sokakta merceksiz xenon kullanan araçla karşı karşıya geldim dar geçiş yapacağım önümü göremiyorum. arabayı bir yere taksam masraf açsam arabamın değeri düşse bu düşüncesizliği yapan arkadaş gel kardeşim al şu parayı k. bakma mı diyecek yoksa gazlayıp gidecek mi?
bu olay tek şeritli gidiş geliş yollarda ya da kavşaklarda yanda xenon kullanan araç beklediğinde dahada çıkılmaz bir noktaya geliyor. kimse kusura bakmasın benim canımı, malımı tehlikeye atan birisi hakkında iyi düşünmem. kimse kimseye bunu zorla taktırmıyor aksine uygun şekilde montaj yapıldığında çok daha güzel oluyor. 20 milyar arabaya para verdim 300 - 400 lira verip herkes taktırabilir pekala...
siz o abuk subuk aydınlatmanızla bizim gözlerimizi delerken ağır olmuyormu?
mühendisler her iki sisteme uygun reflektör tasarlayamıyor ayrı ayrı tasarım üretim vs bi dünya maliyet ortaya çıkıyor, ama siz(göz almadığını iddia edenler) ayarlayabiliyorsun öylemi? nobele, otomativ üreticilerine vs başvurun.
not: kişisel olarak size değil bu söylediklerim çakma zenon kullananların tamamına.
Ben Her Zaman Şunu Savunuyorum Trafikte Muayenede Kullanılması Takılması Taşınması Mümkün Olmayan Ne Varsa Satılmasınada İzin Verilmesin Kardeşim Bu Kadar...
Satılıyorsa Bunun Getirten Vergi Veriyorsa Alan Vergi Veriyorsa Satan Vergi Veriyorsa Bu Ne Perhiz Ne Lahana Turşusu Saçmalık Başka Birşey Değil... Bunu El Altından Satan Varsa İzinsiz Takan Varsa O Zaman Cezayı Yapıştır.