çok geçmiş olsun keşke kaskosu olsaydı
Printable View
çok geçmiş olsun keşke kaskosu olsaydı
gçmiş olsun. inş tez zamanda bulunur.
98 senesinde 3 aylık şahinimizi kapının önünden çaldılar hala arıyoruz. inş sizinkide bulunur. geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun tez zamanda bulunur inşallah :(
Bulundumu arac
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.044480,28.984393
geçmiş olsun... umarım en kısa zamanda sonuçlanır
geçmiş olsun kardeş. İnşallah bulunur...
Çok geçmiş olsun.Tez vakitte bulunur işallah aracınız.....Gözümüz yollarda ve plakalarda olacak...
geçmiş olsn..inş yakın zamanda bulunur
geçmiş olsun..
Arkadaşlar en kolay Renault Megane ve Clio lar çalınıyor , bunu unutmayın.
Gecmis olsun. İns tez zamanda bulunur.
S.a. 09/02/2012, 11:11 Tarihinde aracımız çalındı demiştik,çok şükür aracımız Antalya'da bulundu..Araç temiz vaziyette geldi ama motor değişmiş..O yüzden motorsuz olarak teslim aldık..5 kere el değiştirmiş..Nasıl yapmışlar o işi anlamadık..
Çok teşekkür ederim..Sandık motor alınacak büyük bir ihtimal ama biraz uğraşmak gerekicekmiş..Birazda masraf çıkacakmış..Önce servisi ile görüşücez..Bakalım duruma göre hareket edicez..
Geçmiş olsun hocam, bulunduğuna sevindim.alarmı falan yok muydu ? immobilizerli aracı nasıl çalıştırıp çalarlar, 5 el nasıl değişir şaşılacak iş.
geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun bulunması güzel olmuş , umarım en az zararla atlatırsınız motor olayınıda
Gözünaydın Cemil.Aradan oldukça uzun bir zaman geçmişti sanırım.Bu kadar zaman geçtikten sonra bulunması sevindirici...
Geçmiş olsun. Bulunmasına sevindim ama motor olayı kötü olmuş, inşallah içinize sinecek şekilde en az zararla halledersiniz.
Bencede yükletip götürmüşlerdir. O kadar sokak ortasından araba beyni değiştirmeye uğraşacak kadar gözü kara olabilirler mi hiç sanmıyorum.
Bu 5 el değiştirme olayını anlayamadım ben.
aracı calmaktan dolayı göz altına alınan felan oldumu? ifade felan alındımı yani merak ettim arac nasıl bulundu ? ihbar felanmı? suç üstümü ? terkedilmiş olarak mı?
Teşekkür ederim Arda..Bulunmasına sevindik..Hurda olarak gelse bile sevinirdik..
Açıkçası bizde anlamadık ama ilk satışı olduktan sonra diğerleri normal olmuştur sanırım..
Aracı galeriye satmışlar.Güneydoğuya gitmiş araç.Tam detayına giremiyorum takip devam ediyor sanırım..Galeridende antalya serikte masum bir vatandaş alıyor plaka değişiyor.Burda el konuluyor araca.Sanırım takibe alınmış araç yoksa bulunmazdı..Şase noyu falan değiştirmişler....Onada yazık olmuş bu arada..Çok zor olmasa gerek suçlulların yakalanması..Sonuçta alan belli satan belli..Bekliyoruz..
geçmiş olsun inşallah bulunur