Çok geçmiş olsun...Allah beterinden saklasın..Pejodaki arkada tamirci falan galiba..Kendi arabası mıymış acaba?
ASP+ASR+HillHolder ışıkları darbeden sonra yanıyor.Kontağı kapatıp açınca düzeliyor olması lazım.
Saygılar
Printable View
Çok geçmiş olsun...Allah beterinden saklasın..Pejodaki arkada tamirci falan galiba..Kendi arabası mıymış acaba?
ASP+ASR+HillHolder ışıkları darbeden sonra yanıyor.Kontağı kapatıp açınca düzeliyor olması lazım.
Saygılar
Geçmiş olsun
bÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN :(
Kardeş geçmiş olsun..Önemli olan cana gelmesin.
Geçmiş olsun...
ABS ve ESP'nin devre dışı uyarısı vermesi sensörler ile ilgili bir sıkıntı olsa gerek.Kaza anında aracın şasisi bir miktar esner,bundan dolayı sensörlere giden kablolarda bir gerilme veya başka bir sıkıntı oluşmuş olabilir.Mevcut durumda aklıma ABS ve ESP sensörünün bulunduğu arka tekerlerin herhangi bir hasara uğradığı geliyor.Sanıyorum ki fırsatınız olmamıştır fakat tamir sonrası muhakkak aracı test edin kaygan bir yerde,ESP'nin çalışıp çalışmadığı konusunda.Bu tür hasarlar hafif gibi görünse de alakasız yerlerde sıkıntı çıkarabiliyor.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun..Allah Daha beterinden korusun...
Geçmiş olsun, aynı yolu sürekli kullanıyorum, özelikle İstanbul yolunun o civarları sol şerit fena hızlı akıyor, 70 tabelasına kadar.
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun
Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Bu arada 106 dağılmış gerçekten.Sizin araca sanki otomobil değilde motosiklet çarpmış gibi.Bravonun da kasası bayağı sağlammış anlaşılan.Yoksa kasası zayıf olan araçlar arkadan da darbe yediğinde büyük hasar görüyor.
tampon altındaki bar kesin eğilmiştir tampon sökülünce ortaya çıkar hatta bu metal barın bağlandığı kafalarda eğilmiş olabilir çünkü ben puntoyla geri geri yaptığım kaza nedeniyle benim barda eğilmiş hafif.
evet bravo ve puntolarımızın arkası epeyce sağlam :D yakın şahidi olarak bunu onaylıorum. geçmiş olsun allah beterinden korusun
Geçmiş olsun, oldum olalı şu 106 gti lara bayılırım ama sağlam değilmiş bravoda yok denecek kadar az hasar var 106 pert olcakmış neredeyse :)
kendı bravom kadar uzuldum hakıkaten buyuk gecmıs olsun allah beterınden saklasın...
geçmiş olsun hasan
aracına üzldüm ama sana bir şey olmamasına sevindim açıkçası
geçmiş olsun