Aynı fikirdeyim Golf 6 kullandım 2.5ay boyunca o da abuk subuk davranıyordu. Kararan aynayı da durmadan kapatarak kullandım o 2.5 ay boyunca.
selamün aleyküm
yağmur sensörünün arada yağmur yoğunluğu yada hızdan farklı çalıştığı söyleniyor. eğer öyle ise bişey diyemem ancak otomatik kararan dikiz aynaları uzun gece yolculuklarında çok faydalı oluyor. eski araçlarımda yoktu, punto evonun cruise controlü ve kararan dikiz aynaları ile daha keyifli ve daha güvenli bir gece yolculuğu yaptım.
sağlıcakla kalın...
ben ne tamponu takıyorum nede yağmur sensörünü benim yeni puntoda en çok kıskandığım nokta renk şeçeneği çok fazla vişne kırmızısı, rock siyahı gibi ama ben döşememi çok seviyorum (bordo) buda yeni puntoda yok.
Abi neden öyle diyorsun, öncelikle böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim, ikinci olarak niye böyle dedin anlam veremedim, ben aracımı alana kadar Fiat ile o kadar çok konfigüre konusunda tel trafiği yaşadım ki, gidip İtalya dan alsaydım uçakla gidip daha ucuza malederdim :)
Hem bizim araçlarımızda bagajda 12 v soket mevcut dimi 30 TL ye standart oldu hehe
Bu resimlerde Kararan Ayna gözüküyor ama donanımlarda yok. Yağmur sensörü meçhul.
Gözüm alışmaya başladı, beyaz hariç gördüğüm diğer renkleri güzel.
Beyaz basit görünüyor bana göre.
Ama hepsinde de bordo döşeme eksikliği var :Ç
Tamponlardaki parçalar için özellikle siyah almıştım, şimdi daha iyi olmuş bence . Ama bıyığı seviyordum ben.
Opsiyon listesinde ;
SPORT KIT (KARARTILMIŞ ARKA CAMLAR, SPOİLER, MARŞPİYE, ALUMİNYUM KAPI EŞİĞİ ÇITASI, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, ALÇALTILMIŞ ŞASİ VE ÖZEL AMORTİSÖRLER) 1.025 TL
belirtilmiş.
Bunları alamaz mıyız peki Evo larımıza?
Ben bu aracı hiç beğenmedim grande punto yu aynen kopyalayıp koymuşlar.. ne salakça bir stratejisi var bu fiatın anlayamıyorum.. bravo gibi süper bir aracı bile bitirdiler ya bu fiattan bir cacık olmaz.. şuan kullandığım araç benim fiat marka adında ilk ve son aracım inş. onuda hakkıyla binip elden çıkarıcam..
Kararan iç dikiz aynası çok işe yarıyor özellikle uzun gece yolculuklarında..Yağmur sensörü de hep devrede, bence o da yararlı bir özellik, silecekler tam zamanında ve gayet düzgün çalışıyor..
2bin km oldu, çok şükür evodan çok memnunum şu ana kadar.Tasarım zevk meselesidir, yeni Punto da fena değil, ama donanım seçenekleri Evo'da daha iyi bence..
nasıl sipariş edilirse öyle gelir sizin gördüklerinizde yok diye hiçbirinde olmayacak diye birley yok ayrıca yamur sensörü retrofiti kolay tampon boyamaktan ucuz ve bana göre fuzuli bir dınanım =)
bende tamponda siyah seviyorum çünkü kullanış acısından ufak dokunuşlarda koruyor ama bunu geçmek gerek mesela farlar siyah tampon siyah tavan siyah aracım beyaz güzel duruyor :)