ayaman Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar onu bunu bilmem ama konuyla biraz alakasız olucak geçenlerde arkadaşım tavsiye üzerine 1.9 dizel ful stilo aldı. sürme fırsatım oldu aman allahım onasıl bir otomobil üstü sanrof içerisi ful düğme bir an uçağa bindiğimi sandım. arabada yok yok arkadaşlar aşık oldum arabaya hele bir gidişi var anlatamam benim gp yanında bebe kalır. otomobilin tekerlerinin içinde mıknatıs var sanki hele de bir yol tutuşu var bırakın puntoyu poloyu hızda da konforda da passat yanında hikaye passat ta çok sürdüm ama fıat stilo nun yanından geçemez konfor olsun yol tutuşu olsun arbaya aşıkkkkkk oldum. araba asfaltta gitmiyo resmen uçuyo. o kadar hız yapatım hiç ama hiç hissetmiyosun aracın gittiğini sadece solladığın araçlarla his ediyorsun. trafikte çok görmüştüm ama ilkez sürdüm. o araba değil asfalt azraili. bizim gp ler yanında bildiğin oyuncak. taaa 2004 lerde böyle müthiş özellikte bir araç üretmişken bügün 2011 puntolarda bile bu özellikler yok anlamdım gitti ve nedense fiyatları da uygun 19000 tl almış bu kadar mükemel bir araç neden bu kadar uygun ?