1.5 yıldır kapamadım ,kapamam :) o özellikten kendimi mahrum edemem
Printable View
1.5 yıldır kapamadım ,kapamam :) o özellikten kendimi mahrum edemem
city modu var dediler geldik :D
city kullanmamak ayıptır puntoya :D
hayatta açmam, gazlayan adama gelmez =)
sürekli açık city candır :D
Arkadaşlar City fiatın bir lutfu aracı mükemmel kılan bir özellik.kullanmamak vijdansızlık :)
sürekli açık uzun yol şehir içi farketmez sürekli açık bir özellik kullanılmak için zaten arza yapsa ücretsiz değiştiryorlar...
çok şükür arıza olmadı ve aldığımdan beri hep açık tuttum çok rahat :)
ya bende açıyordum hoş güzelde . gp den inip işyerindeki araçları kullandığımda afallıyorum:)
o yuzden kapalı tutuyorum
zaten yumuşaklığı iyi olduğu için kullanmıyorum.
hep açıkk
korkunun ecele faydası yok alındığı günden beri açıkk
Bazen agresif kullanasım geliyor kapatıyorum sertliği seviyorum gerçi belli bi hızdan sonra city acık olsada kapalı olsada aynı sertliğe ulaşıyor. Düşük hızlarda daha çok işe yarar durumda.
aldığım günden beri hiç kapanmadı.
olmadığı için no problem :D
city mi araca her binen adama alın bakın diyorum sizde var mı diye hadi oğlum göster bakıyım amcalara cityni diyorum kullanılmaz mı ya yapandan allah razı olsun bazen sırf o sebebten biniyorum gezmeye çıkıyorum arabayla şirketin de aracı var bende fluance binmek istemiyorum bazen araca o kadar fark ediyor. kullanın abi sonuna kadar
herdaim açık
2007 nisan dan beri açık. inşallah bozulmaz.
full + full açık :D
pederin e binince kendimi kamyonda gibi hissediyorum o derece sert geliyor direksiyonu :) bu araçtan sonra yeni bi araç alırsam mutlaka direksiyon yumuşaklığına bakarım