bence dizel alın rahat edin çoğu kişi fire motorun iyi olmamasından şikayetçiydi
Eleye eleye 2 araç kaldı,
2006 1.3 mult. active 75 bin km'de = 21.500
2008 1.4 active + lpg 50 binde = 21.500
2 araçta da boya yok
siz olsanız hangisini alırdınız, yada 2side alınmaz mı ? kafam cok karısık fikirlerinize ihtiyacım var
bence dizel alın rahat edin çoğu kişi fire motorun iyi olmamasından şikayetçiydi
2006 puntolarda city sorunu var dikkat etmek gerekir
lpg kiti iyiyse fire alın...sonuçta 2008 model...
Keyif BMW'Dir...
Bende dizel tavsiye ediyorum.Fakat benzini gececek yakinda dizel.Eskisi gibi avantaj durumu git gide azaliyor.LPG`li aracin 2008 olmasi daha tercih edilebilir kiliyor acikcasi.Allah yardimciniz olsun
mutijet alın derim performans sorunu yaşamayın..
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
dizel olanı al km si iyi boyada yok demişsin..
tüplü arç alıp iki türlü uğraş içine gireceksin.
birincisi tüpün tehlikeli olabileceği düşüncesi.. ikincisi bakımlarda tüp içinde ayrı bir uğraş ayrıca kışı yazı birbirine uymayan bi yakış düzeni olacak ayar yaptırmasıydı, kırmızı ışıklarda arkadaki aracın durabilecekmi yoksa arkdan vuracakmı korkusuyla dikizlerde aklının kalması .
daha bisürü kendi yaşadığım sıkıntıları aktarabilirim.. tüplü araç kullanmak için çok güzel bi nedenin olacak: çok istediğin bir otomobilin ekonomik olmaması nedeinyle tüplüsünü tercih edebilirsin.. ama GP lerin zaten 8v motoru ekonomik olduğunu söylüyor arkadaşlar..(tabi ne kadar doğru bilemiyorum en azından multyijet gibi olmadığı kesin)
sen dizel al 150 160 bine kadar ağır bakım falan derdin yok periyodik bakımlarla yola devam...
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Tüp senin için sorun değilse tüplüyü al
Hem 50000km'de,hem 2008
Olurda birgün değiştirmeyi düşünürsen daha rahat satarsın Yakıt noktasında da kafa kafaya geleceğini düşünüyorum.
multijet
evo evo..
Sunu unutma çift sistem çift masraf.Dizel al derim
kesinlikle 1,4 fire almalısın.Dizel kmden dolayı satarken sıkıntı olabilir...
Dizel kullananlar neden LPG hakkında atıp tutmuş yok çift sistem çift masraf bilmem ne yok patlar eder.Hayatınızda LPG li(sıralı sistem) araç kullandınız mı? LPG kiti iyi montajlandı ise hiç bi sorun yaşatmaz 50 bin km 2001 model atiker sıralı sistem LPG'li megane coupe kullandım ne bi sorun yaşadım nede patladım ettim benim diyen dizeldende az yakıyordum.Bi arkadaş yok kış ile yaz yakıt verileri tutmaz demiş sorum ona senin aracın yazın 5 litre yakıp kışın soğuğunda 4.5 litre mi yakıyor yoksa 5.8-6 lara yaklaşıyor mu? Lütfen bilip bilmeden konuşmayalım.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
2006larda tıkırtılar var city arızasıda çıkabiliyor.Ayrıca devlet dizeller için yeni mtv yi arttırmayı düşünüyor.Bence lpgli 2008 model çok daha iyi
Kesinlikle mjet olsun derim...tabi motorda ve araçta bi sıkıntı yoksa
Eğer lpg kiti fiat yetkili serviste takılmışsa ve de güvenilir bir marka ise (brc, landirenzo vs...) lpg yi tercih etmende fayda var. Şu soğuk günlerde bile yakıt tüketimi ortalama 20 kuruş/km (aygaz eurolpg litre fiyatı 2,53 TL). 20.000 TL lik araba alıyorsan yakıt tüketimi önceliğin olmalıdır.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri