1.4 77 hp fiyatın vazgeçilmezi olmuş artık![]()
Yeni Punto'nun donanım seçenekleri şu şekilde:
- 1.2 8V 69HP - POP
- 1.3 Multijet 75HP - POP
- 1.3 Multijet 75HP - EASY
- 1.4 8V 77HP - EASY
- 1.4 8V 77HP Dualogic - EASY
- 1.3 Multijet 85HP - LOUNGE
- 1.4 8V 77HP - LOUNGE
- 1.4 Multiair 16V 105HP - LOUNGE
- 1.4 Multiair Turbo 135HP - LOUNGE
Peki Easy, Pop ve Lounge paketleri arasında ne gibi farklar var? Easy donanımları şuanki Active donanım, Pop donanımı Dynamic ve Lounge donanımı da Emotion, Sport gibi düşünebiliriz. Tabi ki ayni değiller
Lounge donanım seviyesinde karartılmış on farlar, blue&me, otomatik çift bölgeli klima, sunroof, cruise kontrol, krom ayak dayama, ambians aydınlatmalı kapı ve gösterge, ön kol dayama, sis farı, esp - msp - asr, hillholder, ön taraf airbag, 15" sportline jantlar standart olarak geliyor. bütün donanım seviyelerinde start&stop, sürücü & yolcu airbag, abs, ebd gibi özellikler mevcut. spor süspansiyon ise opsiyonel.
1.4 77 hp fiyatın vazgeçilmezi olmuş artık![]()
Niye eşek ölüsü gibi kasalara 69-77 gibi beygir gücünde motorlar koyarlarki ? Kasayı kaldırmıyo sonrada çok yakıyo. Multijet 90 hp bile yok. 85 var bu sefer
bizim 95 hp mjet ler numune oldu o zamaniyi mi kötü mü bilemedim
![]()
85 hp m jet var mı ?
Keyif BMW'Dir...
95 hp dir o yanlış yazılmıştır.
bu arada 1.4 turbo multiar gelmiş yeni t-jet efsanesi canlanıyor
keşke tofaş 1.6 multijet 120 yide getirseydi...
ben de. 1.3 multijet 85hp olarak biliyorum
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
ben beğendim bu aracı ;sanki evodan daha şık duruyor...
Evo'dan guzel. Fistik Yesili var tek kapi 135'lik cok begendim ben.
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
yanlış yazılmamış. Bunlar mjet seri2. 85cv olan manuel zaten dualogic olan değil. Başka bir konuda yazmıştım. Fiat.co.uk deki veriye göre 97mpg yakıyor araç şehirdışı, 2.5lt'ye tekabül ediyor. 75'likten daha az tüketiyor.
Ekran görüntüsü için:
3084ad0a4246a62d0812e7ecd8d7299f.png
Bu da birimçevirici:
https://www.convertworld.com/tr/akar...%B1na+mil.html
Konu tonymontana tarafından (30/01/2012 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.
iyide bu seçenekler gelmioki eski motor serisinden devam diye biliyorum bende .gelirse mjtd motor degıstı evet multıjet II yazıyor artık kapaklarda ve 85 ps![]()
85 liği ingiltere ve benzeri ülkeler kullanıyor punto buraya gelirse 95 ve 75 lik seçenek olur dizellerde
ÖLÜM Gaz PedaLına Basan Ayakta,
HAYAT Direksiyonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise;
ÖLümüne Basıp Hayata Tutunmaktır .
Ben hiç beğenmedim bunu![]()
85 liği manuel tahminimce, 95 hp liği de dualogic her iki motor seçeneği de mevcut ancak TR ye 85 lik gelirmi bilemem
1.2 8V 69HP - POP
Bu araba 100 km hıza ulaşırmı acaba![]()
berbat olmuş. özellikle sislerin ortada olması çok kötü. sizlerden kim rahatsız olduda ortaya aldı? en güzeli GP... tabi içi evo olursa daha güzel olur...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri