Uzun süredir araştırıyorum grande punto almaya niyetim vardı bu araç hakkındaki yorumları okuyunca vazgeçtim

Bence ford fiesta 2. eldeki zararı çok minimum seviyede oysa bir fiat puntoyu 2007 model 17 bine bile alabiliyorsun

Fiesta daha sağlam kullananları diyorum ben kullanmadım sadece gözlemlediklerim bu yönde, mekanik ve alttakım olarakta sağlam

Fiat sürekli hatalarını tekrarlayarak istikrar sağlayamıyor ve bu politikası fiat araçlara cüzzamlıymış gibi bakan insanları çoğaltıyor

Bir model düşünün mesela albea o kadar çok tutulduki heryerde var palio desen öyle hatta bu iki aracın ön takımlarıda bozuk yollarda kolay deforme olmuyormuş diye söylüyorlar iyide madem istikrar sağlamış model neden üretimini sonlandırıyorsun be adam, geçen sene bu araçları alanlar şimdi araçlarının sıfırları üretilmiyor diye psiko moduna girdiler hali ile bu arabalar ele ayağa düşecek... fiestaya gelelim bu model ta 80 lerin sonundan beri piyasada istikrar sağlamış bir model ve ford marka ve modeli fiat gibi iki günde sıkıp atmıyor....