ankara ankamall toys shop da bir tane punto beyaz abarth iki kapılı var 16 tl ye almak isteyen kaçırmasın
Printable View
ankara ankamall toys shop da bir tane punto beyaz abarth iki kapılı var 16 tl ye almak isteyen kaçırmasın
ankarada olan biri benim adıma alıp yollayamazmı kargoyla..ben eft yaparım hesaba ben yozgattayım.. :((
1 ay önce bende koruparktaki oyuncak mağazasından buldum kaydırmazla ön camın oraya koydum çok şirin oluyor
Şu ara aydındayım,sökedeki outletlerin orda toyzshopta 1/24 gördüm 1 tane haberiniz olsun :)
bende internetten 10.tl ye aldım turuncuydu benim araba kırmızı oldugu icin kırmızıya boyadım cokda guzel oldu bas kosede duruyor :D
internetten nerden aldınız
arkadaşlar merkezden dört adet adıma yolladılar egepark mavişehir izmir den hepsini satın aldım. bir tanesi kendime :) bir tanesi arkadaşıma. diğer iki tanesini kargo ile gönderebilirim.
maalesef oluşturduğumuz listedeki ve illerdeki şubelere yönlendiremedim.
ilk listeye giren veya talepte bulunan arkadaşlarımız kocaelinden ultramarine - ömür çetin ve ankara dan ama sanrım şu an yozgat ta olan lawyer8386 - ibrahim ibrahim arkadaşımız.
izmir den ama şu an ankara da olan arkadaşımız dexter - uğur ural almak istemeyen olursa daha sonra ilk sırada sen varsın.
ürünün ücretini biliyorsunuz 17 tl kargo ne kadar tutar tam olarak bilemiyorum. yurtiçi kargo ile gönderebilirim.
aşağıya kutulu halini ve kendim için açtığım modelin detay fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.
oyuncağında bile çamurlukla far arası açık :D :D
Aynısını buldum hocam ama ben iki kapılı olmasını ve beyaz olmasını pek istemediğim için bulabilirsem 4 kapılı ve kırmızı almayı düşünüyorum bakalım
2 tane boşta isteyen kaçırmasın :)
mehmet kardeşim bir tanesine talibim..özelden msj attım
yahu ben ne hayırlı bir konu açmışım. :) :). herkes güle güle kullansın. bunu kırmızıya boyayacağım.
izmir den , yozgat tan ibrahim, izmit ten ömür kardeşim ve tabiki ben :) tekrar hayırlısı olsun güle güle kullanalım :)
bu arada size bir fikir vereyim. kutunun ön yüzünde şeffaf kısmın altında kutuya sonradan yapıştırılmış "fiat grande punto abarth" yazan bir etiket var. onu dikkatli bir şekilde çıkartıp eğer modeli kaidesiyle birlikte kullanacaksanız benim gibi kaidesinin alt kısmına yapıştırabilirsiniz. kendi yaptığım uygulamanın fotoğraflarını ekliyorum.
ankara dan talepte bulunan diğer arkadaşlarımız herhangi bir gelişme olursa modeli sizlerede ulaştırabilmek için ayrıca haber etmeye çalışacağım.
Hepiniz güle güle kullanın. Bende 5 yıl önce aldığım kırmızının fotoğrafını ekleyeyim bari :) :) Malum arizona beji olmayınca o zaman kırmızısını almıştım :)
bende bugün junior puntoma kavuşmuş bulunuyorum..mehmet ali arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum emekleri için..yaşasın punto kardeşliği :)