süper :)
Printable View
süper :)
gerçekten bu üründen başka isteyen varmı arkadaşlar. şu an toyzzshop merkezle irtibat halindeyim. bir liste oluşursa ona göre mağazalara yönlendirecekler ürünleri.
, asil, ömer diğer arkdaşlar haberiniz olsun.
71440479(sahibinden ) hell hobi burdan alabilirsiniz bulamayanlar...
71277087 kırmızısı
senden de fotoğraf istiyoruz eray kardeşim :)
tmm abi kısmetse yarın :D
yakında ortalık abarth kaynayabilir :D
Birçok yerde online satışı var.
elde 1:24 vardı toplu almıştık epey uygundu fiyatı.
koleksiyon için iyi bir adres pandanın bile model aracını getirmişlerdi..
İstanbul'dan ilgilenen arkadaşlar olursa Altunizade'de Capitol alışveriş merkezindeki Toyzshop da bulunmakta. Bir tanesini ben kaptım :D
bende beyazından almak isterim
bende de var bir tane. Spoiler yüzünden benimkine pek benzemese de hoş bir oyuncak.
mehmet ali abi pazar günü buluşmaya gelince kendisini getireyim resimde neymiş.
eyvallah hasan kardeşim :) eray da getirecek sanırım o güne yetişirde bizde alabilirsek hepsini kapıştırırız abarth show olur :D
bende fiorinoyu getiririm olmamı da
internette de var ben kırmızı skydomelu tek kapı almıştım :)
toyzzshop merkezde ilgilenen bayan stok durumuyla ilgili bilgi vermek için dönecek. kimseye söz vermek istemiyorum sonradan mahçup olmamak ve sizleri üzmemek için. bu durumda ürünü alabilmemiz için en büyük etken stok durumu ve merkezden gelecek olumlu habere bağlı. tabi çok dağınık bir bölge olursa yine yardımcı olabilirlermi onuda tam olarak bilemiyorum. yinede şansımızı deneyeceğiz. bir liste oluşturursak faydası olacaktır. listeye ad soyad ve teslim almak istediğiniz mağazayla ilgili bilgileri aktarırsanız iyi olur. tekrar söylemek istiyorum ürün konusunda söz vermiyorum tamamen stok durumuna ve merkezin yardımcı olup olmamasına bağlı.
1- egzo-evo (mehmet ali aykut - egepark - izmir)
2- oto ( yurtçu - agora - izmir)
3- ömer06 (ömer bedir - ankamall - ankara)
isteyen arkadaşlar listeye ismini eklesin.
1- egzo-evo (mehmet ali aykut - egepark - izmir)
2- oto ( yurtçu - agora - izmir)
3- ömer06 (ömer bedir - ankamall - ankara)
4- ultramarine (ömür çetin -izmit outletcenter -izmit)
ürünün kodu ne tam olarak.Bir de 1/32 ölçeğinde mi?
kodu bilmiyorum ama 1/32 ölçekte baktığımız araç
Çoğu mağazada kalmamış ürün.
burago bu kadar dusuk fıyata urun satarmıydı ya :D ama guzel modellenmıs gıbı evo abarth yokmuymus :D
bende beyaz renk isterim..ancak bulunduğum ilde toyz yok malesef eft yapabilirim bir arkadaş benim adıma alıp yollarsa
ankarada yok mu yahu şundan
şu an ankaradayım bir tane de ben istiyorum
depodan bakılıyormuş. bugün içinde stok durumuyla ilgili bilgi vereceklermiş.
dün carfurdaydım abi bakındım öyle yok orlardada:D
yav citroen c3 bile var punto evo yok mağzalarda :(
maalesef bugünde aramadılar. bende sık boğaz etmek gibi olmasın diye tekrar aramak istemedim açıkçası. bir gelişme olacaksa bile haftaya kalmış gibi gözüküyor. bir gelişme olursa sizlere haber edeceğim arkadaşlar merak etmeyin.
evet elde var bir. ömer kardeşim tadını çıkartarak güle güle kullan. darısı başımıza inşallah. senden de fotoları bekliyoruz özellikle aynaları kırmızı yaptıktan sonra yan yana koyarsın abi kardeş tıpkı bizler gibi.
hayırlı olsun ömer :)
benimkini açık arttırma ile satsam mı acaba. :) :)
sahibinden temiz , forum buluşması görmüş diyede ilan çıkarım.
ömer bu araba senin için üretilmiş
işte budur aynalarıda konuştuğumuz gibi hemen yaptırmışsın çok ama çok yakışmış karizma olmuş junior abarth ve abi abarth ankara nın altını üstüne getirecekler :Ç güle güle kullan kardeşim :)