Merhabalar dün şile polenezkoy orman yolundan şileye gittim giderken kar yoktu dönüşte cok feci kar bastırdı ormanda polenezkoyde ınanılmaz coğaldı yerler bembeyazdı indiğiniz zaman arabadan ayagınız gömülüyordu neredeyse ve tüm arabalar nerdeyse kalmıştı yolda bmw meercedes toyota corolla albea woswagen jetta hepsi gidemiordu ben bosluk buldukca sol taraftan tırmandım yukarı hemde dur kalk yaparak banamısın demedi arabam hiç beklemezdim bu performansı bu arabadan ve lastikler orjinal bristone lastikler sadece 7000 km de ön arka yaptırdım ve su andada 8000 de arabam dört mevsim lastikle rampa çıktım o karda benimle beraber cıkan tek rang rover dı kac kerede rampada durmak zorunda kaldım ve inerkende cok sıkıntı yaratmadı dün bir kez daha sevdim arabamı
Konu dogus618 tarafından (25/07/2012 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.
günaydn Doğukan valla ayni şeyleri ben de söylüyorm. Dün Bursa da aniden bastrdi kar ve millet zincir takiyordu benden yanlarndan evom la geçiyordm![]()
walla abi aynen öle herkes duruordu ben de yanlardan senin gibi gittim banamısın demedi kaç kişi kaza yaptı ben cok sükür bende bişi olmadı o yüzden arabama cok ısındım bencede karda cok yetenekli bir araba az cok resimleri gördün bu resimlerden 10 dk sonra bunun iki katı oldu düsün ama banamısın demedi arkamda jeep önde ben cıktık walla greyderler geldi yol açmaya onlar yolu acamadı yol tıkandı biz geçtik walla helal olsun diorum puntoya ve sanada kazasız belasız günler dilerim abim allaha emanet ol
Puntolarımız gerçekten iyi arkadaşlar..
TSİ Jetta.
Başlığı artık evosunu seven adam olarak değiştirirsin![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Maşallah diyelim.. benim puntoyu alalı 1.5 sene oldu cok fazla karlı ve buzlu yollarda kullanma fırsatım oldu daha bir kez olsun bu havalarda bir kez sorun yaşamadım. hele gecen sene kayseri incesudaydım kayseri merkeze 30 km uzaklıkta gece cocuk hastalandı hava -10 derece ve tipi vardı gıtme gidmezsin dediler ama ben gitmiştim ve yolda hıcbır arac gidememişken ken ben sorunsuz hastaneye varmıştım...
ya bırak artık şu sorunlu evo sahibi sıfatını![]()
Keyif BMW'Dir...
bence değiştirme sizi böyle tanıyoeuz
benim kendi düşüncem gp ve evolar sınıflarını en iyi yol tutan araçları.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
manzara ,araba hepsi harika..
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
kesinlikle katılıyorum bende geçen sene konya alacabel tepesini bilirsiniz en yüksek rakımın olduğu yer herkes kalıyordu bmw si mercedesi fln benim evo da da 2 senedir kullandığım petlas kışlık lastikler vardı herkes zincir takarak bile gidemiyordu ben 2.viteste rahat rahat gram kaydırmadan patınaj çekmeeden gittim bir kez daha takdir ettim aracı kaldı ki hem yokuş çıktım hemde rampa indim
walla beni formda herkes soruınlıu evo sahibiye dye tanıdı ama arabama harbiden ısındım inanılmaz iyi karda performansı helal olsun diorum baska bisi demiorum tamam fiat çok kaliteli bi araç değil ama ne olursa olsun artık eskisi kadar dandık değğil sadece verilen servis hizmetleri kötü o kadar bence
manzarada süper miş ya doğukan hayran kaldım evo zaten güzel ona söz yok
tşkler manzara gerçekten güzeldi senede 1 kere olsun bunu yasamak güzel istanbulda
cahilliğimi affedin ama lastikler kış lastiğimiydi yoksa bayiden aldığınız gibi aracın üzerinde ki lastiklermiydi??? hayır bu yazıyı okuduktan sonra gaza gelip bizim araçlara kar buz vız gelir deyip kendimi yollara atmayayım![]()
Estafurullah ne cahilligi olurmu ole sey walla arabam 8500kmde orjinal bayiden alindiginda neyse o sadece 7000km de on arka yaptirdim o kadar cok memnunum lastiklerimden ve yol tutusundan ama yinede karda dikkat edin derim fren yapmk zaten imkansiz azcik bile dokunmada abs girio dewreye ama 10ustunden 9 benim gozumde puntolar yol tutusu acisindan
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.044445,28.984282
gerçekten yol tutuşu çok güzel bende katılıyorum arabamı seviuorum..
noone knows that except both of us
Bridgestone ve Punto ikilisi bir araya gelince iyi oluyor
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
Grande olsun evo olsun punto iyidir iyiBu arada resimler harika çıkmış
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri