hayırlısı olur inş
Printable View
Arkadaþlar araca baktým ciddi bi sýkýntý görünmüyor. Arka tampon sol taraf boyalý,sol arka kapý boyalý, sol arka far deðiþmiþ,sað arka camurlukta cok belli olmayan çizik var, on sað farin oldugu yerdeki tampon dýþý kýrýk ve 34.250 fiyatta anlaþtýk servise sorcam aracý aksilik olmazsa almayý dusunuyorum görüþlerinizi dört gozle bekliyorum.Araç 2009 eylül çıkışlı 2010 model
hayırlısı olsun hakkınızda :)
Arkadaşlar yokmu fikir verecek birileri:(
2008 model 105 lik bravo aldım 6 ay önce 31.000tlye..sağ kapıda lokal boya var tampon boyalı,28.000km de idi aldığımda..bence araba gayet iyi,kavaklıdere otoya gitmeden önce bi bilgisayara bağlat derim performans verilerini gör ondan sonra müslümün yanına gitbence,ben öyle yaptım en azından.fıatın tek güvenmediğim noktası skydome..bundan önceki arabam puntoydu ve skydome dan başım çok ağrıdı ama onun haricinde hiç bir sıkıntı yaşatmadı..6aydır bravoya biniyorum ve çok memnunum maşallah,eğer araba dediğin gibiyse kaçırma dedim..50.000km de çok fazla değil bence,dizel araba sonuçta,kapının önünde yatırmaya araba alınmaz..hayırlısı olur inşallah..
Arkadaşlar bi sıkıntı çıkmadı aldım aracı yardımcı olan herkese teşekkürler, daha iyisi inşallah sizlerin olur.
hadi hayırlı olsun.kazasız belasız
Hayırlı olsun..
Hadi hayırlı olsun. Tadına doyamazsın :) Allah kaza,bela vermesin.
hayırlısı olsun.gule gule kullanın.
Aracı almayı düşünenler ,bravo nasıldır diyenler,fiat bu belli olmaz diyenler, ben aranızdan ayrıldım haberiniz olsun:).
Araç süper bugün karda test ettim(el freni ile dönmek süper ötesi) yol tutuş muhteşem,iç mekan süper, kalite kokuyor araba.
Yakıt 6.5 di bugun 50 - 60 km yaklaşık 40 dakika dur kalk ile kullandım. 1320 kg bir araba için gayet güzel bence.
İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere :)
hayırlı olsun kardesım yarın bende ınsallah alıcam ! :)))
arkanızdan gelicem bende:D