başarılı![]()
Is this Britain's bus driver ? How to get up Saltburn Bank! - YouTube
40. saniyelerde görüyoruz kendisini![]()
başarılı![]()
Kar kucuk araclar icin sorun... buz yoksa buyuk araclar icin sorun yok...
Superdi yani ne guzel gunluk guneslik havada kullanir gibi...biz bugun eskisehirde bay bir zorlandik...
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=39.761884,30.501539
tecrübe ve ustalık birleştiğinde ortaya çıkan normal bir sonuç
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
belki lastikleri çivilidir en son ki manevrada fizik kurallarına göre %60 kayması lazımdı bi nebze
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
arkadaslar tabi biraz şöför farkı vardır ne de olsa yabancı ülke o adama belediye otobüsü şöförlüğü yaptırdıklarına göre bayağa eğitmişlerdir. ama bence unutulan bir nokta var o araçta %100 asr var ondan kaymıyor veya patinaj çekmiyor![]()
valla bugün burda aynı şekilde gidebilirmiydi acaba merak ediyorum eskişehirde 10-12 cm kar var.![]()
bugun akşam bende çıkardım arabayı kampüs içinde baya buzlanma vardı bazı yerlerde frene bastığım zaman kaymaya başlıyordu
geçen sene aralıkta bilkentin servisleri yolda kalmıştı. martta ki yağışta zaten direk iptal ettiler![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
aynı bizim halk otobüsleri![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
gece ankara afyon usak guzergahindaydim, yaklasik 10 saate gidebildim. trafik felc durumda. zincirsiz kesinlikle 1400 rakimli koroglu beline birakmiyorlar. zincirsiz olarak sadece otobuslere izin veriyorlar, otobusler karda cok iyi gidiyor
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
tamamiyle şöförün ustalığı muhtemelen kar lastikleri mevcut araçta kamu aracı olduğu için kışlık yazlık uygulaması yapmışlardır
ayrıca o kadar şaşılacak bir durumda yok ortada yerde 2 cm kar ya var ya yok asfalt yüzeyi gözüküyor ayrıca buz da yok zaten burayı çıkamazsa o otobüsü onun elinden alırlar çıkması normal sonuç
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Coşkun Abiyle kapışsınlar![]()
TSİ Jetta.
bakın buzlanma olduğunda olabileceklere örnek bir video gördüm
buradan onuda paylaşalım
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
çok aşırı birşey yok bence...
Keyif BMW'Dir...
Allah ne verdiyse çıkmış resmen![]()
otobüs arkadan itişli yokuş çıkarken karlı havada gayet normal kaymaması,
kayan araçların kaputuna yatan kaymadan çıkmasına çalışan mahallelli görüntülerini hatırladım bir an .![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri