çok ii duruyo arabayı sedefli pembe yapıyorm şuandan itibaren :)
Printable View
çok ii duruyo arabayı sedefli pembe yapıyorm şuandan itibaren :)
fiat.co.uk de limited edition var ben ordaki kaputtan tavan ve sonunda nereye vardığını tahmin edemediğim çizgiye takıldım kaldım valla diom boyatsam mı boyatmasam mı? :) merak eden arkadaşlar için offers kısmında sayfanın biraz aşağısında...
yapmasınlar pembe fln yaa .( araba cıdden puntıs olmus.. bıras sınırlı ,hırcın modeller cıkarsınlar eger ılla yapacaklarsa .)
Gerçekten çok güzel bir gp.
gizemi bilmem ama ben hiç durmaz alırım valla arkadaşlar ne derseniz diyin ben bu arabayı alırdım.. birazda oynamayla kaza sebebi olur hiç çekinmeden binerim bu gp:laugh000:
vay guzel durmuş pembe ozellıkle iç dizaynı cok begendım
çok guzel olmus gercekten ama gercek mı acaba :)
bu resim gerçek olmasa bile bu resmi baz alıp arabayı boyatamazmıyım.. ciddi bir soru.. ciddi kontağa geçebileceğim birileri varmı istanbulda.. bazen pembe subaru ve bmw görüyorum ama koyu pembe böle çekici dil. böle olucağını bilsem 2 dk düşünmem.. 1 dk düşünürüm 8C istanbulda araba boyuyan refarans veren bir yerin telefonunu yada adresini yada web sitesini bilen varmı acaba
şimdi ciddi ciddi boyatacan mı puntişini?
İstanbul şb:
Girne mah. Doğuşkent cad. no:3 Maltepe İstanbul
tel:0 216 489 55 44 pbx
email: 34@ertexoto.com
İstanbul showroom:
Mahmut bey mah. Turgut Cad. No:8 Bağcılar/istanbul
tel: 0 212 446 66 50
email: 34@ertexoto.com
ertex belki yapar:)
çok sağol hemen ulaşıcam.. evet ciddi ciddi boyatıcam. . arabamdan çok soğudum.. dün başıma kötü bi olay geldi.. aslında biranlık dkkatsizliklle herkesin başına gelebilicek bi olaydı allah daha beterinden korusun... dün ziverbeyde bir bayana çarptım.. ilk saniyeleri hatırlamıyorum kendimde değldim.. kadına bişey olmadı ama hastande çocuğu bana saldırdı.. ve sanıırım bu olayı hayatım boyunca unutmucam.. arabamıda satamıcam için bir iki değişiklik beni motive eder diye düşündüm.
Geçmiş olsun kaza için ama bu ciddi bir değişiklik başına çok sorun açar dezavantajlarını düşün göze batacaksın , göze geleceksin , herdaim çizilmeye müsait bir araca bineceksin araç boyanacak kaliteli bir iş 1,500 ytl ruhsat değişecek renk felan 300 ytl araç değer kaybedecek .orjinallik gidecek .... heryerde mimli olacaksın hiçbir gizliliğin kalmayacak :D:D:D bence bir kez daha o iki dakika demediğin zamanı düşün belki vazgeçersin .....
Bu topic ilk açıldığında araca en çok takan ve hayran kalan ben olarak şahsi görüşüm;
Çok paran varsa bu arabayı alıp güzel güzel seyreder ve canın çektiğin zaman da kullanırsın, ama günlük yaşam için hakkaten zor bir araç..Trafikde musallat olanı mı dersin, en ufak parça değişiminde başını ağrıtacak günler mi dersin, satmak için ikinci bi senden bulma çabaları mı dersin....say say bitmez...
çok geçmiş olsun
aracı satma gibi bi düşüncem yok ne şimdi nede 5 sene sonra yenisini alsam bile bu kardeşimin olur.. bu araba benim ilk gözağrım ilk arabam olmasada ilk sıfır arabam.. tabi şuanda olayın üzüntüsü üstümde ama çok soğudum.. göz konusunda çok haklısınız kırmızıyken bile hep göze geldi.. nazar değdi.. bu son mesajım bi süre foruma girmeyi düşünmüyorum.. canım çok sıkkın.. herşeyden soğudum
geçmiş olsun. ben de bir zamanlar bir kaza yapmıştım. zor attım etkisini üzerimden.
dün de bir tırın yanında sıkışıyordum. önce geçerim gibi geldi. sonra baktım ki yol daralıyo iyice. durdum ve tırın geçmesini bekledim ama yüreğim ağzımda. yanımdan tır cantimle geçiyo ama git git bitmiyor. her an diyorum aha arabayı aynayla birlikte yandan çizecek. allahtan verilmiş sadakam varmış birşey olmadı.
geçmiş olsun yalnız kaza yaptım die soumaya gerek yok herşeyden...
çok daha kötü bi kaza yaşadım yakın zamnda ama soğumaktansa üstüne gittim işe yarıo tavsiye ederim...