iyi akşamlar;
bugün izmir fahrettin altay meydanından geçen varsa bilecektir kazı çalışması mı ne vardı,yolda dura dura ilerliyoduk. Gittik gittik tam sonuna geldik ki,bu adım adım ilerleyen trafikte bi anda küt diye bi sesle birlikte kafam bi anda öne gitti ki tam o an aynaya bakıyordum..
Aynadan arabanın geriye sektigini gözlerimle gördüm. İndik vs naptın abi ya diye sitem ettim oda çok özür diledi yandan geçene yol vermemek için gaza yüklenmiş, arkadanda bana yüklendi. Baktık falan çok bişi gözükmüyodu,shelle çektik orda bi baktım plakası yok düşmüşToyotaydı arabası corolla,sonra bakındım falan sadece park sensörünün orda kesik gibi 2 çizik var başka hiçbirşey yok. Helalleştik adamla yollara devam ettik. O vurdu,ve gözlerimle gördüm arabası resmen geri sekti,benim tamponda hiç bi göçük falan yok çok şükür.
Ancak kaza psikolojisinden midir bilmiyorum,yolda dönerken stoplarımda falan bi arza var mıdır falan dye ışıklarımı falan açtım hiç uyarı yanmadı,ancak çukurları girdiğimde gırç gırç diye sağ arka kapıdan ses duymaya başladımsizce bi tutanak vs doldurmamakla iyi mi yaptım? arabada 3 ark ım vardı şahidimde var bu gıcırtı çok artarsa sonradan bişiler yapabilir miyim bilgilendirirseniz sevinirim
Yer imleri