Geçen gün appstore da gezinirken abarth ın uygulamasını bulup yükledim telefona, ardından uygulama aracıyla abarth müşteri hizmetlerine Türkiye'de abarth taraftarları olarak bu abarthcars ın ithal edilmediği hakkında yakınmalarımı dile getirdim. Bütün firmalar rc rs gti modellerini Türkiye'ye getirdiklerini, fiat ın abarth getirmemesinin yanında punto evoda bile en performanslı motorun 105ps turbosuz multiair olduğunu söyledim. En azından multiair turbolu 135ps lik motoru Türkiye'deki evolarda kullanılabilir yazmıştım. Bu sabah fiat Türkiyeden telefon geldi ve abarth italya'nın attığım mail ile ilgili sorularımı dinlemelerini istediklerini söylediler ve mailde yazdıklarımı aynen adama söyledim. Bu konuyu ilgili yerlere ileteceğini söyledi. Şaşırdım doğrusu![]()
O kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız, güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
Hadi bakalım
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
vay gözlerim yaşardı biz türkiyede ulaşamıyoruz müşteri hizmetlerine![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
üzgünüm ama hepsi göz boyama...![]()
Keyif BMW'Dir...
bu konuda telefonun kapandı an kapanmıştır %99![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
.
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.
Fiat'a maille sorduğum bir soruyu ertesi günü telefonla yanıtladılar. Bence müşteri hizmetleri iyi.
Evo Sport 135PS Multiair gelirse iyi olur ya, deli makine![]()
Oz Büyücüsü
abarth türkiye showrumlarında şart .............
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
yazılı olarak şikayet formunu doldurursanız, hem uzuuuun uzuuuun
içinizi dökmüş oluyorsunuz hem de daha etkin oluyor...
aracım arma oto daydı ve çalışır vaziyette bırakmıştım, bir kaç gün sonra aracın çalışmadığını elektronik beyinde hata
verdiğini söylediler ve bana 1.680 TL. maliyet çıkarttılar. Bende çalışır durumda bıraktığımı ve ödemeyeceğimi söyleyip,
Arma oto ile bir kaç gün cebelleştikten sonra baktık olmuyor Tofaş'a yazdım, hemen ETCU parçasını Tofaş yolladı ve değişti...
Servislerle aslında çok mücadeleye girmeden direkt Tofaş la irtibata geçmek gerek ve gerçekten eğer bir sorun yaşıyorsak
servisleri hiç üşenmeden şikayet etmeliyiz...
Sıkıntı![]()
TSİ Jetta.
yürü be yağmasa da gürlüyor![]()
Ankara merkezli suprizimizi bekleyin o zaman..Akrep istilasi olucak TR de![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Ertuğ Neler karıştırıyorsun ?![]()
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri