arkadaşının motoru..kendisinin değil...
Printable View
arkadaşının motoru..kendisinin değil...
ben olsam inanmazdım abi..
Önüne gelen atlıyo motora ve dalıyo oraya buraya,kendini bilmez tipler.
Çok büyük bi acı yaşadım zamanında bu konudan dolayı,o yüzden motorluları (özelliklede bu yaşta,kendini bilemeden motora atlayan tiplere) hiç sevmiyorum.
Hele o yemek siparişi götüren motorlar,aman aman diyorum parklardan fırlıyo herifler
bende arasıra aktif olan bir motor kullanıcısıyım.çoğu motorcu her bulduğu deliğe dalmayı sever genelde buna bende sinir olurum.ancak şu da bir gerçekki,motor önünüzde şeridini ortalamış gidiyorsa,adamı kenarı atmak için elinden geleni yapıyor millet,adamın önüne kırıp sıkıştırıyor.motorcular adam gibi gitse,otomobil kullananlarda,onlarında bir taşıt olduğunu kabul etse,bu kadar sıkıntı olmaz heralde.Geçmiş Olsun.
Cumartesı gecesıde resmen malın tekıde kırmızı ısıkta beklıyorum gerıye taktı gelıyor korna +uzun bende olacak gıbı degıl taktım gerıye manevra yaptım yanına geçtım malmısın sen carpacan durduk yere dedım aldıgım cevap bensenı goruyorum merak etme ölurmusun öldururmusun ben olsam hıc acımam cagırırım polısı ben salakmıyım kı 19 yasına kadarbekleyıp zamanında 200 tl verıp okadar sınava gırıp ehlıyet almısım .
Bugun seb acırsın affedersın yarın baska bırının canına zarar verır kımse kusura bakmasın
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun
adabınlla motora bınen kullanıclar da bunlar yuzunden arada kaynıo ama gerçekten motorcular motor kullananlar bir çoğu kurallara uyuo ama 500 liraya motor alırsan normaldir 17 yasındakide alır fark eden bişi olmaz ve bu yemek servisleri işin suyunu cıkarttı
geçmiş olsun
adı üstünde kaza.yapacak fazla bir şey yok.kendinde bir şey yok ya mühim olan bu