geçmiş olsun Ramazan baba..
Printable View
bu ne yaa o zaman bütün kamu araçlarının trafikten men olması gerekmez mi mantıken? şeytan diyor uğraş.
valla bende korkuyorum ceza yerim diye ama.içerisi gözüken,hafif parlak bir cam filmi buldum,ön cam dahil yaptırdım.henüz bi sıkıntı olmadı,çokta memnunum köpeğin pati atmasında dahi gram iz kalmadı.biraz tuzlu oldu ama sıkıntı yaratmıyor en azından şimdilik bakalım.
ne o filmi yaptırırım ne de onla muhatap olurum.. madem polisimiz çok iyi hadi sıkıysa bi BMW,MERCEDES değil ceza yazmak, durdururlarsa bi daha laf söylersem insan değilim..
vallah bende bod ğperde arıyorumda çok pahalı geliyor bana nedense (bu aralar)...
Geçmiş olsun :S
bence sadece indirimden faydalanarak cezayı öde cam filmlerini söktürme kalsın yazıktır. 1 ocak 2012 den itibaren cezalarınla beraber hepsi silinecek. geçen sene aynı olay oldu söktürmedim. 450tl vermiştim ön cam dahil sevseler söktürmezdim ki zaten sadece cezayı ödedim. sonrasında 3 defa trafik polisi sorgusundan geçtim bişi olmadı. salla gitsin. yemişim cezasını..
Valla bende sizin gibi düşünüyordum ancak sağolsun memur bey işini tam yapmış izin sürem neden men edildiğim falan girilmiş sisteme sonuç olarak bilgisayar düşümü için filmlerin sökülmüş olmasını istiyorlar. Muameleciler 100TL ye bilgisayar düşümünü yaptırıyorlarmış ama uyuz oldum bir kere o yüzden ctesi günü gittim söktürdüm şimdilik arkalarda bod perde ile geziyorum yarın bilgisayar düşümünü yaptıracağım.
şunun şurasında ne kalmıştı ki yeni yıla.
Trafikten men edilmesi için izin kağıdı düzenlendiği zaman yeni yıl falan farketmiyor sonuçta o plakalı araç trafikten men edilmiş izinli olarak çıkmasına izin verilmiş.