Alıntı Mehmet SOVUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selim arkadasim yorumun icin tesekkurler. Aslinda puntoyu almazdan once ben de cruze plus alacaktim, hemen hemen ayni fiyatlara anlasmistim. Body kiti olsun, aractaki dinanimlar olsun sahane bir arac. Tek eksisi 1.6 benzinli olmasi. Puntoda o kadar donanim olmasa da 1 haftadir kullaniyorum yakit ve aracin gidisinden memnunum, en buyuk artisi bana gore dizel olmasi.
Hocam ben o kadar çok düşündüm ki... Önce 2. el düşündüm... 100.000 km devirmiş araçlara dahi o kadar çok istiyorlar ki... pert olan araçları orjinal diye satıyor bazı uyanıklar... öyle böyle derken sıfır almaya karar verdim...

Getz,Palio,Punto,Linea,Yaris,Fiesta,Corsa,i20,Aveo bakmadığım gezmediğim araç yer kalmadı desem yeridir... Mjet çok istedim ama fiyat olarak indirime gitmedi bayii. 500 lira indi tmm dedi... Bana göre son 7-8 ayda araçlar çok pahalandı... bende hesabımı kitabımı yaptım ona göre tercih kullandım... Evonun iç tasarımı güzel malzeme kalitesi iyi mjet zaten sorunsuz bir motor olarak biliniyor(forumdan bakabilirsin memnun olmayan yok gibi. zaten opel ve chavrolet mjet kullanıyor. GM ortaklığı ile.)
Tekrar hayırlı olsun...