bende bugun itibari ile 2012 mY LIFE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC arac aldım..yukardaki arkadasında dediği gibi uzun pazarlıklar tanıdık bulmalar vasıtasıyla aracı 33.000 tl ye aldım..fire motor hakkında yapılan yorumlara asla katılmıyorum.2006 ocak ayında türkiyeye getirilen ilk 100 grande puntodan birini almıstım.oda 1.4 fire motordu sakin kullanımda oldukca makul tüketimi vardı aracın biraz agrasif kullanımda elbette yakıt tuketimi artıyordu ama acaba hangi aracın artmıyor?2 yıllık garanti sonunda araca lpg taktırmıstım ve kusursuz uyum saglamıstı..suan da 1.3 multijet doblo kullanan ve her 2 motoruda kullanmıs biri olarak soyluyorum aracı sakin kullanıyorsanız cok süratli araba kullanmıyorsanız fire motorun hiçbir dezavantajı yok.ama süratli ve agrasif araba kullanıyorsanız yakıt tuketimi mutlaka artacaktır ama dediğim gibi hangi arabanın artmıyor? 1.3 2012 doblo ile istanbul-izmir arasını 100 lirayada gitmişliğim olmustur 140 lirayada.. yani her motorda kullanıma baglı olarak fark olacaktır...sonuc olarak fire motoru gazlamak için almıyorsanız iyi bir tercihtir..
slm dostum hediye olarak birsey alabildinmi bana sadece park sensörü hediye ettiler kolcagı bile malesef para ile aldım..eger benden fazla hediye aldıysan bayii i zorlicam biraz daha :))