Hayırlı ugurlu olsun arkadasım :)
Fiyat gayet iyiymiş ...
Bende Gp 2012 aldım
Full Kit + Skydome 34.350 TL geldi....
Printable View
Hayırlı ugurlu olsun arkadasım :)
Fiyat gayet iyiymiş ...
Bende Gp 2012 aldım
Full Kit + Skydome 34.350 TL geldi....
benim arabada karter koruyucu var yer gözükmüyor
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
o fiyatlara motor alınamıyor mu,motor istiyordun... ayrıca bıktım bu arabanın sorunlarından deyip yine punto alman da şaşırttı beni... hayırlı olsun...
Hayırlı olsun :)
Fiyat makul gibi güle güle kullan .
100 liralık korumaya fazla takılmışsınız gibi geldi bu topicte... Avantajı kadar dez avantajı da var bildiğim kadarıyla ve ben dahil çoğu kimsede de takılı değil. Bırakın alttan pöfür pöfür hava gelsin. :)
sanırım t-jetlerin hepsinde var.Benimkinde de var koruma
Teşekkür ederim, motor bulmuştum 2007 alacaktım zaten o yüzden satmak istedim aslında asıl amacım oydu fakat 19 yaşındayım aile baskısı yüzünden motor alamadım sanki silah alıp savaşa giriyomuşum gibi konuşuyorlar askerden sonra alacakmışız borç bitsin öyle alırız bizde neyapalım :)
Teşekkürler.
Motor çok hassas taş bile gelmemesi lazım diyorlar bunu servis diyo ama fiat koruma takmıyor. :)
Fiatın saçmalığı işte :happydan:
Motor (Kartel) koruyucu, Avrupa'da yok. Nedeni ise güvenlik. Oto önden vurursa motor düşer ve kabine girerek içeridekilere zarar vermez. Eğer motor bölümünün altında motorun düşmesini önleyen bir engel varsa... Kısaca, insana geleceğine mala gelsin.
Bayidekilere bile sordum bu konuyu kartel kapağını özel plastikten yaptıkları için kaza anında hemen düşüyormuş motorun yolcu tarafına doğru sekme gibi bir şansı yok sacdan yada demirden yapmıyorlar ince bir plastik darbelere taşlara vs lere karşı motorunuzu koruyor.
Fiyat normal . Öyle müthiş bir indirim göremedim. (katalog fiyatlarını Fiat markasında baz almayın) ayrıca kendi aracım 95.000 de motor koruma yok girmediğim yol kalmadı hiç sıkıntı yasamadım.