bence de boşver kardeşim motor kulakları değişmişse arabanın hasarı motora kadar gelmiş ve kulakları kırmış demektir..
Printable View
bence de boşver kardeşim motor kulakları değişmişse arabanın hasarı motora kadar gelmiş ve kulakları kırmış demektir..
aman hocam alma o aracı
travers alttan altınan bir darba sonucu eğilebilir sonucunda değişebilir ama motor kulakları, ön kaput hatta konsolda işlem var diyorsanız o araba önden kesinlikle sağlam darbe yemiştir, ön şaseler düzeltilmiştir. bu tarz kazaları olan araçlar kolay kolay düzen tutmazlar, arıza yapma dışında stabiliteleri çok bozuk olur. 2 3 fazlasını verin kazasızını, içinize sineni alın kafanız rahat etsin.
Arkadaşlar araçtan tamamen soğudum ve vaz geçtim.
Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
iyi akşamlar....
Ben şahsen, tekrar ikinci el araç bakıyor olsam. Ufak tefek çizikleri belki kabul ederdim. Onun haricinde hiçbir kusuru kabul etmem... Tamponu değişmiş dahi olsa yanaşmam şahsen o arabaya. Çünkü ne oldugu ne cıkacağı hiç belli olmuyor sonrasında.
Boya takıntım asla olmadı ama traversi değişmiş araba almam bence sizde almayın traversleri değişmiş ise büyük ihtimal airbag açmıştır
bence hiç bulaşmayın derim 95 reno 19 europa aracım vardı önden kazalı sağ altta şasede kayıklık vardı aracın yolda çalkalama yapıyordu çok rahatsız ediyordu sürüş esnasında o paralara daha temiz araç bulun derim ki kafanız ağrımasın son pişmalık fayda etmez.
motor traversi ise bi düşünmek lazım, tampon traversi ise sorun değil.
Arkadaşlar işin bir ilginç yanı daha var. Şasidende plakadanda 5664'e sorgulattığımda trammer kayıtlarında hasar kaydı yoktur diyor. Oysa şu anki sahibi bile ilk sahibinin radyatöre kadar hasara yol açan bir kazası olduğunu belirtiyor. Bu trammer sorgusuna ne kadar güvenilir diye düşünmeye başladım.
Plaka degismis ya da kasko-sigorta disinda tamir edilmisde gorunmez. Şasi no ile bakın plaka ile sorguladiysaniz
Hem plaka hemde şasiden sorguladım. ikisindede hasarkaydı yok diyor. Sigorta haricinde toplandı desem o zaman niye servise götürsün ?. Değişen parçalar servis kayıtlarında görünüyor.
Bu arada ben araçtan vaz geçtim geçmesine de. Aklım trammer sorgu sisteminin güvenirliliğine takıldı. Şu anda takip ettiğim başka bir araç daha var. Oda trammer sorgusunda hasar kaydı yok diyor lakin bende trammere güven kalmadı.
Şuanda baktığım araç bu
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Emotion 2006 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 65494667?
23.000 ha bu paraya o modelde ne araçlar bulursun, acele etme bence...
Yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
acele etme bencede araç alırken insan sabırsızlanıyor ama, alırsın önceleri bişey cıkmaz sonra sorunlar başladımı arkası kesilmez.bile bile lades olma .
Ev alırken uzun zaman önce satmıştım aracımı. Eskiden wc'ye bile arabayla gidere çıkmıştı adım.
Hayır ne güzel arabasız arabasız gidiyordum. Dayım bir araba aldı, ist.trafiğine de pek alışkın değil rahat edemiyor. Her buluşmamızda anahtarı bana veriyor. İçimdeki canavar bir uyandı, geceleri uyuyamaz oldum. Bileydim oturmazdım sürücü koltuğuna. Sigarayı bırakan birinin birtane içmesinden, Askerden gelmiş delikanlıdan beter durumdayım inanki ;)
Yahu kusura bakmayın affınıza sığınarak söylüyorum. Bu konunun başlığını nezaman okusam hep travesti diye okuyorum :-)