Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Abarth'a attığım mail ardından fiattan gelen telefon :)

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı Bozok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gün appstore da gezinirken abarth ın uygulamasını bulup yükledim telefona, ardından uygulama aracıyla abarth müşteri hizmetlerine Türkiye'de abarth taraftarları olarak bu abarthcars ın ithal edilmediği hakkında yakınmalarımı dile getirdim. Bütün firmalar rc rs gti modellerini Türkiye'ye getirdiklerini, fiat ın abarth getirmemesinin yanında punto evoda bile en performanslı motorun 105ps turbosuz multiair olduğunu söyledim. En azından multiair turbolu 135ps lik motoru Türkiye'deki evolarda kullanılabilir yazmıştım. Bu sabah fiat Türkiyeden telefon geldi ve abarth italya'nın attığım mail ile ilgili sorularımı dinlemelerini istediklerini söylediler ve mailde yazdıklarımı aynen adama söyledim. Bu konuyu ilgili yerlere ileteceğini söyledi. Şaşırdım doğrusu
    İbrahim, böyle taleplerle Tofaşın değişebileceğine inanıyorum ben de.Tofaş vizyonunu değiştirse Türkiyede Fiat çok daha kolay hakettiği konuma gelecek,

Umarım tüm modelleri yakında ülkemizde de görürüz...

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Ertuğ umarım güzel işler olur her zaman destekciyiz bu konularda ama, Türk insanının kafasına bir kere yerleşmiş Fiat ın Tofaş olduğu her arabanın şahin kalitesinde olduğu, bu bilinç atlatılmadan Fiat ta Buraya abarth araçlarını göndermez. Alan ancak sayılı müşteri olur Bir 207 RC veya polo gti Seat Cupra gibi satılmaz araçlar. Çünkü adım gibi eminim gelecek olan abarth araçlar 50bin liradan aşağı olmayacaktır. İnsanlar o fiyatı Abarth a vermek yerine çeşitli alternatiflere piyasası olan araçlara yönelecektir. Türk insanı bu kuruşunun hesabını yapar. Koltuğunda 1 dikiş olmasın bunun hesabını sorar kimse alınmasın gücenmesin forumda bile bir park ampulü alırken 1 2 tl nin hesabını yapan var bu ölücülükle Abarth tı Turbo Multiair dı bence biraz hayal vericeksin 1.3Mjet i 1.4 Fire ı da lpg li tamam. Uzun lafın kısası Hayırlısı...

efekan BİLİR
    mert_all - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 22

kaan oncelıkle bazı konularda sana hak verıyorum biz puntoya olan hayranlımızdan dolayı bole dusunuyoruz benım...cogu zaman formda araçlarımız hakkında hep arıza vs vs gundeme gelıyor mısalen gecen gun arkadasım polo gti almıs dedım kı bu araba yaktta bas edemessın aracın performansı hakıkaten coook coook ust ama o şekılde bır arabanın sehır ıcı 6.2 lt yakması benı sasırttı 1.4 tsi motora olan on yargımı astı pekı bızım araclarımızda da bır alman konforu guvenlıgı varmı ona bakmak lazım rakıplerı neden guclu onuda arastırmak lazım bence

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı mert_all Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan oncelıkle bazı konularda sana hak verıyorum biz puntoya olan hayranlımızdan dolayı bole dusunuyoruz benım...cogu zaman formda araçlarımız hakkında hep arıza vs vs gundeme gelıyor mısalen gecen gun arkadasım polo gti almıs dedım kı bu araba yaktta bas edemessın aracın performansı hakıkaten coook coook ust ama o şekılde bır arabanın sehır ıcı 6.2 lt yakması benı sasırttı 1.4 tsi motora olan on yargımı astı pekı bızım araclarımızda da bır alman konforu guvenlıgı varmı ona bakmak lazım rakıplerı neden guclu onuda arastırmak lazım bence
    Aynen aynı şeyden bahsediyoruz. Tamam arabamı çok seviyorum fakat 62bin liram olsa abarth alacağıma kimse kusura bakmasın VW Golf 1.4TSI DSG alırım. yada Polo GTi bu nedenden dolayı Fiat Multiair Turboyu getirmiyor. Fiat fiyat konusunu Türkiyede gözden geçirmesi lazım ürettiği arabaların bir çoğunu burada imal edip yurtdışında satıyor Avrupada 9bin pounda satılan Puntolar en boşu 30bin liradan başlıyor. Gerçi iş birazda devlette bitiyor öyle bir vergi var ki anasını satayım. Kim suçlu çözemiyorum açıkçası devletmi Fiat mı 3 kuruşun hesabını düşenen güzel insanlarımız mı? yada onu 3 kuruşa muhtac eden yine devletimiz mi?
    Hayırlısı olsun inşallah Abarth ta Multiair Turbo da gelir Puntolara Fiyatlarda can yakmadan satışa çıkar bizlerde koşa koşa gider alırız.

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Şuna da dikkat etmek gerekiyor tabi: Punto Abarth, GTI, OPC, Cupra, RC gibi küçük sınıf sporcularla gerek performans gerekse fiyat olarak başedebilmeli.Zaten önyargıyı bir kenara koyabilirsek Abarth ın diğerlerinden hiçbir eksiği yok.Hatta ''Abarth'' ın değeri çok daha fazla diğerlerinden...

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

bazı şeyleri showroomda gördükten sonra bakış açısı ve kalite unsuru çok değişecek emin olun =)
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

ingilterede abarth var seat falan zor direk abarth italyada oyle diyorlar ama türkiyeyi falan bilmiyorum

Kaan Acurol
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı şeyleri showroomda gördükten sonra bakış açısı ve kalite unsuru çok değişecek emin olun =)
    +1 kesinlikle katılıyorum. "Lan Fiat a bak ne arabalar yapmış" diyecekler o şahinle puntoları aynı kefeye koyanlar. Diğer insanlar zaten Abarthın ne olduğunu bildiğinden sıkıntı olmayacak.

İbrahim Gökhan
    Bozok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 39

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abarth Türkiyeye gelecek de hadi sen de rahatla biz de rahatlayalım bilader
    O kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız, güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

H. Şahankaya
    sahankaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Mavi
    Edilen teşekkür: 9

Ah bi gelse

Emre Güler
    emre1307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16bes39
    Edilen teşekkür: 7

fiat bence artik citasini yukseltmek zorunda biraz cesitlilik gelmesi gerekiyor.Multijet,multijet nereye kadar guclu araba getirsinler artik.

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen aynı şeyden bahsediyoruz. Tamam Avrupada 9bin pounda satılan Puntolar en boşu 30bin liradan başlıyor. Gerçi .
    kusura bakmayın ama dünyadan haberiniz yok 1.00 GBP =2.96054 tldir.....yani dediğiniz 9000 pound = 26664 tl.....
    noone knows that except both of us

Serhat Sağlam
    diesel32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 190

Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 kesinlikle katılıyorum. "Lan Fiat a bak ne arabalar yapmış" diyecekler o şahinle puntoları aynı kefeye koyanlar.
    şu lafı 4 farklı insandan aracıma bindiklerinde işittim... fiat böyle araba da mı yapıyormuş mantığında insanlar... hala bunları şahin doğan gibi görenler içine binince anlıyorlar...

erkan girgin
    girgin_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı diesel32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu lafı 4 farklı insandan aracıma bindiklerinde işittim... fiat böyle araba da mı yapıyormuş mantığında insanlar... hala bunları şahin doğan gibi görenler içine binince anlıyorlar...
    serhat gözle değil şaseyle alakalı sac milimi kaç fiatın birde hyundainin sac milimi kaç onu bi söylermisin yerli fiat yerli hyundai sac farklılıklarına bakarmısın benim fikrim bu alınmaca gücenmece yok

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı girgin_84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serhat gözle değil şaseyle alakalı sac milimi kaç fiatın birde hyundainin sac milimi kaç onu bi söylermisin yerli fiat yerli hyundai sac farklılıklarına bakarmısın benim fikrim bu alınmaca gücenmece yok
    Arkadaslar euro ncap'i izleyin. Sac kalinligini gorursunuz. Fiat'in tum araclari 5 yildizdir. Hyundai.nin 1 yildiz, 1.5 yildiz araclarini biliyorum. Konuyu tam anlamadim ama eger mukayese yapiyorsaniz. Fiat, Hyundai ile mukayese edilecek bir marka degil, bilginiz olsun.

Sent my GT-I9100
    Oz Büyücüsü

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Zaten konu güvenlikse saç kalınlığının bir önemi yok.Daha doğrusu saç kalınlığı ile güvenlik arasında doğru orantı değil ters orantı var...

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Multiair turbo motor hakkında bir gelişme var mı ? bi kaç ay sonra t-jet alıcam gelsede onun yerine multiair turbo alsak

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Multiair turbo motor hakkında bir gelişme var mı ? bi kaç ay sonra t-jet alıcam gelsede onun yerine multiair turbo alsak
    Ayberk, 135bg lik model gelebilir, bir süre bekle bence.Ancak ikinci el t-jetle sıfırı arasında 15000TL kadar fark olur maalesef...

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayberk, 135bg lik model gelebilir, bir süre bekle bence.Ancak ikinci el t-jetle sıfırı arasında 15000TL kadar fark olur maalesef...
    İllaki fark olucak ama sonuç olarak 2012 model olucak sıfır olucak garantili olucak ve daha performanslı olucak.Gelse fiyatını bilsekte ona göre niyetlensek

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Beyler tekrar altini ciziyorum abarthlar FİAT DEĞİL..konuyla alakalari dahi yok..ben abarth istiyorum diye fiat a tofas a yazarsaniz bize ne derler nasil fiat catisi altinda alfa-ferrari-maserati vs varsa abarth da onlar gibi ayri bir marka..sadece araclar ortak gibi gorunuyor ama degil..kalitesi isciligi va olsun cok farkli yapilmis hepsi..tecrube ettim ondan soyluyorum..o yuzden abarth 695 tributo ferrarinin fiyati 35.000 €..bildiginiz kucuk sinif supercar fiyati yani demek istedigim abarth fiat in modifiye firmasi degil abt-opc-amg vs gibi degil.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon