Ertuğ umarım güzel işler olur her zaman destekciyiz bu konularda ama, Türk insanının kafasına bir kere yerleşmiş Fiat ın Tofaş olduğu her arabanın şahin kalitesinde olduğu, bu bilinç atlatılmadan Fiat ta Buraya abarth araçlarını göndermez. Alan ancak sayılı müşteri olur Bir 207 RC veya polo gti Seat Cupra gibi satılmaz araçlar. Çünkü adım gibi eminim gelecek olan abarth araçlar 50bin liradan aşağı olmayacaktır. İnsanlar o fiyatı Abarth a vermek yerine çeşitli alternatiflere piyasası olan araçlara yönelecektir. Türk insanı bu kuruşunun hesabını yapar. Koltuğunda 1 dikiş olmasın bunun hesabını sorar kimse alınmasın gücenmesin forumda bile bir park ampulü alırken 1 2 tl nin hesabını yapan var bu ölücülükle Abarth tı Turbo Multiair dı bence biraz hayal vericeksin 1.3Mjet i 1.4 Fire ı da lpg li tamam. Uzun lafın kısası Hayırlısı...
kaan oncelıkle bazı konularda sana hak verıyorum biz puntoya olan hayranlımızdan dolayı bole dusunuyoruz benım...cogu zaman formda araçlarımız hakkında hep arıza vs vs gundeme gelıyor mısalen gecen gun arkadasım polo gti almıs dedım kı bu araba yaktta bas edemessın aracın performansı hakıkaten coook coook ust ama o şekılde bır arabanın sehır ıcı 6.2 lt yakması benı sasırttı 1.4 tsi motora olan on yargımı astı pekı bızım araclarımızda da bır alman konforu guvenlıgı varmı ona bakmak lazım rakıplerı neden guclu onuda arastırmak lazım bence
Aynen aynı şeyden bahsediyoruz. Tamam arabamı çok seviyorum fakat 62bin liram olsa abarth alacağıma kimse kusura bakmasın VW Golf 1.4TSI DSG alırım. yada Polo GTi bu nedenden dolayı Fiat Multiair Turboyu getirmiyor. Fiat fiyat konusunu Türkiyede gözden geçirmesi lazım ürettiği arabaların bir çoğunu burada imal edip yurtdışında satıyor Avrupada 9bin pounda satılan Puntolar en boşu 30bin liradan başlıyor. Gerçi iş birazda devlette bitiyor öyle bir vergi var ki anasını satayım. Kim suçlu çözemiyorum açıkçası devletmi Fiat mı 3 kuruşun hesabını düşenen güzel insanlarımız mı? yada onu 3 kuruşa muhtac eden yine devletimiz mi?
Hayırlısı olsun inşallah Abarth ta Multiair Turbo da gelir Puntolara Fiyatlarda can yakmadan satışa çıkar bizlerde koşa koşa gider alırız.
Şuna da dikkat etmek gerekiyor tabi: Punto Abarth, GTI, OPC, Cupra, RC gibi küçük sınıf sporcularla gerek performans gerekse fiyat olarak başedebilmeli.Zaten önyargıyı bir kenara koyabilirsek Abarth ın diğerlerinden hiçbir eksiği yok.Hatta ''Abarth'' ın değeri çok daha fazla diğerlerinden...
bazı şeyleri showroomda gördükten sonra bakış açısı ve kalite unsuru çok değişecek emin olun =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ingilterede abarth var seat falan zor direk abarth italyada oyle diyorlar ama türkiyeyi falan bilmiyorum![]()
Ah bi gelse
fiat bence artik citasini yukseltmek zorunda biraz cesitlilik gelmesi gerekiyor.Multijet,multijet nereye kadar guclu araba getirsinler artik.
Arkadaslar euro ncap'i izleyin. Sac kalinligini gorursunuz. Fiat'in tum araclari 5 yildizdir. Hyundai.nin 1 yildiz, 1.5 yildiz araclarini biliyorum. Konuyu tam anlamadim ama eger mukayese yapiyorsaniz. Fiat, Hyundai ile mukayese edilecek bir marka degil, bilginiz olsun.
Sent my GT-I9100
Oz Büyücüsü
Zaten konu güvenlikse saç kalınlığının bir önemi yok.Daha doğrusu saç kalınlığı ile güvenlik arasında doğru orantı değil ters orantı var...
Multiair turbo motor hakkında bir gelişme var mı ? bi kaç ay sonra t-jet alıcam gelsede onun yerine multiair turbo alsak![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Beyler tekrar altini ciziyorum abarthlar FİAT DEĞİL..konuyla alakalari dahi yok..ben abarth istiyorum diye fiat a tofas a yazarsaniz bize ne derlernasil fiat catisi altinda alfa-ferrari-maserati vs varsa abarth da onlar gibi ayri bir marka..sadece araclar ortak gibi gorunuyor ama degil..kalitesi isciligi va olsun cok farkli yapilmis hepsi..tecrube ettim ondan soyluyorum..o yuzden abarth 695 tributo ferrarinin fiyati 35.000 €..bildiginiz kucuk sinif supercar fiyati
yani demek istedigim abarth fiat in modifiye firmasi degil abt-opc-amg vs gibi degil.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri