buldugum bazı resimler
buldugum bazı resimler
3. resim apaçi staylaaaaaraba yabancı plaka ama içindeki türkiş man gibi
![]()
en sondaki 5. resimdeki evo iyi
Belki yeri değil ama neden Abarth Punto Türkiye'de satılmıyor.
abarth puntoyu bence kimse almaz türkiye'deçünkü satış fiyatı olarak en az 70-80 bin tlden çıkar. O paraya millet puntoya verceğine scirocco, leon cupra, golf gti gibi araçları tercih ederler. 40 bin tlden satsalar normal puntodan farkı olmaz o zaman herkes alır zaten
![]()
Fiat Türkiye satış politikası![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
3. resimde koptum![]()
Keyif BMW'Dir...
Klasikler![]()
TSİ Jetta.
Abarth 80 bin olmaz ama kesin 55-60 bin civarı fiyat isterler.. o fiyatı gördükten sonra çok başka deli makinalarda var yani ..
abarth puntoyu almak sorun deilde bireysel ithalat yapamadıgımız icin kanun geregi bu ithalatı tofasın yapması gerekiyor tofasda üst katlarda oturan bir tanıdıgınız varsa yanlıs olmasın 50000 civarı vergi dahil supersportun fiyatı normal abarth 40000 civarı falan .
abarthlar 20.000 ile 25.000 euro arasında değişiyor 70-80 lira değil
Örnek verdim fiyatını ben yani normal punto fiyatında olmucak yani. O Fiyata abarth punto yerine çok deli makinalar olabilir bmw m3 falan filan ikinci el bi s2000![]()
S 2000 e kimse hayır demez herhalde![]()
Abarth gelmesede olur. Evo'nun veya 2012 Punyo'nun 135ps"lik multiair motorlu versionu gelsin yeter
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri