Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eger göçük olan yer 30 cm den az ise sacda yırtılma vs bir sey yok ise sadece göçuk ise hafif boyoda kazınmış olabılır problem değil..auto kıng ın mini onarım kapsamına girer kaskonuz bozulmaz yapılan yer boya gormuş ise bile belli olmaz ..kasko polıcenizde mini onarım başlığı altında bir açıklama vardır orda tum bilgiler yazar.servise gitmenize gerek yok auto kıng işinizi halleder kaskonuzda bozulmaz..ataturk otosanayi sitesi 2. kısımda auto kıng mevcut manısada varmı bılemıyorum ama gıtmenız gereken adres auto kıng dir.bende ufak kapı göcüklerim için cumartesiye randevu aldım..sabahtan bırakıcam oglen alıcam..onceden gosterırsen hasar tespiti için uygun gune randevu alıp yaptırabılırsın..
bu arada msjınızın dıpındekı açıklamayı yeni gördüm.auto kınge gıtmek ıstemıyormussunuz ..bence bu gıbı durumlarda gıtmenız gereken tek yer auto kıngdır.boyanacak yuzey lokal olorak boaynır herhangi bir renk uyumsuzluğu soz konusu değildir.aracınız sıyah ise bu durum söz konusu bıle olamaz.tamamen makıne ıle boya atılmakta diğer orjınal boya göz onunde bulundurularak makıne otomatık olorak boyamakta kendi gözümle gördüm..ben kendi aracımın sol arka çamurluğunu cızıkten dolayı lokal olorak boyandı auto kıngde 2009 yılında renkte ves hiç bir uyumsuzluk olmadı kı ben çok titiz bir insanımdır..guvendiğniz fiat servislerinin boya işçiliğinede fazla güzvenmeyin derim hayal kırıklığı olobılır..
autokingden autokinge değişiyor bu durum malesef. benim kapının alt kısmında bir göçük vardı 10-15 cm boyada bişey yoktu lokal boyada gerekicek dediler bıraktım. şuan kapı komple bi ton koyu arabaya göre. denilene göre lokal boya yapıp komple vernik atmışlar.

şuan 2 tane bagajda 1 tane kapıda 3-4 cmlik 1 kapıdada 1 cmlik göçük var korkuma gitmiyorum autokinge...