nice senelere ..:)
Printable View
nice senelere ..:)
Nice yıllara... Geçen yıldönümündeki pastanın tadı damağımda :D zaman çok çabuk geçiyor.
Nice mutlu yıllara :)
nice yıllara hep birlikte..
beraber daha nice güzel yıllara,
Punto'nun bu kadar kişiyi bir aile yapacağı hiç aklıma gelmezdi be yaw :)
nice yıllara gptr:)
iyi ki varsın gptr :=) hep beraber mutlu keyifli nice senelere inş
Bu formda olmak ayrıcalıktır burdaki insanların içinde olmak ayrılıcalıktır diye düşünüyorum nice senelere hep birlikte
dışardan bakıldığında sadece bir form sitesi gibi görünsede ayrıntılarda gizli güzelliği
Eeeeee, beşinci yıl pastasını nerde kesiyoruz ? Böyle kuru kutlama olmaz.Bu haftasonu yapın bir organizasyon da şöyle bir araya gelelim ve üç boyutlu bir kutlama yapalım.
Forum yöneticilerdinden bir bana kart vererek sitemize üye olabilirsiniz demişti.Şimdi üzerinde nerdeyse 1 sene geçti ve bu forumda o kadar çok şey öğrendim ki maddi ve manevi olarak çok büyük katkıları oldu.Allah hepinizden razı olsun.İnşaallah kazasız,belasız,sağlıklı,huzurlu nice yılları hep birlikte yaşarız.
birlikte nice yıllara...:happybda:
erdi bence bu sene pastayı ANTALYADA keselim diyorum hep ankarada kesilecek değil yaa...;)
valla benim icin farketmez, antalya da olur ankara da olur istanbul da olur, amac birlikte vakit gecirip bu guzel birlikteligi pasta keserek taclandirmak. kim en buyuk pastayi yaptirirsa orada keselim :)
yaptırırız dert ettiğin şeye bak...:chef:
nice yaşlara olsun:)
pastanın üstünde hep tek kapı punto resmi var :) 5 kapı olsun artık nice güzel senelereeee Puntocular
nice mutlu kazasız belasız yıllar nasip olsun hepimize. ewet mehmet abi(femoli) bi organizasyon yapalım abi toplanalım pastamızı keselim yaw :)
Gerçekten buradaki paylaşımlar araçlarımızın çoook çoook ötesinde
bir dostluk kazandırdı... Hep söylüyorum ve yine söylemek istiyorum ki
sanal ortamda bu kadar candan, 40 yıllık gibi dostluklar edineceğim
40 yıl düşünsem aklımdan geçmezdi...
Türkiye'nin farklı yerlerinden çok değerli dostlarım oldu...
Aracımı zaten çok severken şimdi bana bu forumu, bu güzel dostlukları
ve bu kocaman aileyi kazandırdığı için daha da çoook seviyorum... :sevgi:
Bize bu ortamı sağlayan Erdi ve diğer emeği geçen herkese
sonsuz teşekküler...
Bu güzel ortamın devamı dileğiyle, hep birlikte nice güzel yıllara...
Yaşasın GPTR kardeşliği.... :cheers00:
punto askı bambaska :D nice yıllara forum
Bu aralar biraz hastayım ama bu pazar olmasada haftaya pazar güzel bir org yapacam ;)
tüm illerdeki arkdaşları beklerim ...
Nice mutlu yıllara diliyorum ..