çok sade bir araba olmuş nasıl birinci seçilmiş hayret...
Almanyadaki Grande Punto forumunda üyeler kendi gp lerinin en güzel resmini seçiolar anket yoluyla...Güzel resimler var sizlerle paylaşmak istedim sitede şu an da alttaki resim yüzde 30 oyla 1.liği elinde bulunduruyor
Resimlere bakmak için ---->>>https://www.grande-punto.de/t3647-fo...-mai-2007.html
![]()
Konu GP61 tarafından (11/06/2007 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir.
çok sade bir araba olmuş nasıl birinci seçilmiş hayret...
hoşmuş hakkaten... gelip bizimkileri görsünler ama yine de :p
paylaşım için teşekkürler...
@ baycep; en güzel olan en doğal ve sade olan olabilir bazılarımıza göre![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
abi site almanca fazla anlamadım ama anladığım kadarıyla en güzel arabadan ziyade gp nin içinde bulunduğu en güzel resimi seçiolar örneğin foto002 ile foto005 e bakabilirsiniz arabalar gözükmüo
gayet hoş gözüküyor
ama diğer GP resimlerinide görmek lazım![]()
bencede en guzel değil en estetik fotograf olabilir
Teşekkürler paylaşıma.Denildiği gibi Gp nin de içinde olduğu kareye bakıyorlar sanırım.Şu küçük tünel girişindeki resim de hoşmuş![]()
bizde yapıcaz en kısa sürede..
en guzel araba foto 11 en guzel fotograf foto 8 ..
benım gp bunların hepsınden daha güzel valla çok cıddıyım demekkı alperın, bılocanın,grande06,mehmetın, ufuğun vs diğer bır çok arabanın resmını görseler bunlar müzelik yaparlar heralde![]()
jantlara bittim ama hele bize linea yla gelen alaşımlar harika!!
bizde mi oylama yapsak.) hazır platformu olusturmuslar onların resımlerıne oy verelım derım ben .)
gücü tecrübe kontrol eder...
foto011 yeni logodan taktırmış arkaya guzel olmuş vala bizdemi yaptrsak![]()
yahu eğer onların birincileri buysa bunlar bizim boranın mehmetin alperin vedatın heleki bülent abimin gp yi görseler uçarlar herhalde bizimkiler dünya kılasmanında onlarınki ise almanyada birinci hehehe
Benimki daha güzel![]()
Arkadaşlar karıştırmayalım! En güzel GP değil, en güzel GP fotoğrafı yarışmanın konusu... Benim favorim de 4 numara![]()
evet murat abi yanlış anlamışım bende 4 nolu resmi beendim hemde rengdaşım hehehe ama 13 nolu resimde cok hoş
Bende 4 bolu resmi beğendim... ama 1. olanda gayet güzel...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri