Triger falan anlasilmaz sanurim sokmeden .. Ama bundan emin degilim belki anlar.. Triger degisimi 5yil 120bin km dir.. 2006 model aracin degismesi gerekir.. Degismemisse mutlaka vakit kaybetmeden degistir..
Sent my iPhone using
Printable View
Triger falan anlasilmaz sanurim sokmeden .. Ama bundan emin degilim belki anlar.. Triger degisimi 5yil 120bin km dir.. 2006 model aracin degismesi gerekir.. Degismemisse mutlaka vakit kaybetmeden degistir..
Sent my iPhone using
kimi söyler kimi söylemez ama sen mutlaka sor ustan iyiyse usatana değilse servise git derim sen bilirsin bizim araçlar biraz nazik herkes anlamaz fiattan
benimde çok iyi ustam var ama ben servise gidecem riske sokamam bence sende öyle yap
Servise aldıktan sonra giderim sorarım sonuçta adam bunu fiyattan düşmücek :) Tabi önemli birşeyse değişmesi grekiyosa değişcek yapcak birşey yok ama inş bna çok masraf kapısı açmaz ya birde kaskosu nekadara olur bu aracın? sonuçta kaza bela yok ? bilginiz varmı
Sedini senin bilgin vardır mutlaka bunların kaskolarını nekadara yaparlar usta?
benim araçtan 1500 en ucuzu istemişlerdi işlerimden dolayı kaynadı gitti zaten şirket aracı var araç evde yatıyor işlerim hafiflediğinde ilk işim servise gitmek
çok istemişler ya bende acemiyim ama kısa dönem yaparm artık bilemiyorum :)
ama benim araçta benden önceki sahibinde ufak birkaç kazası vardı ondan fiyat kabarık senin araç dediğin gibi çıkarsa daha ucuz olur
2008 starjet dınamık guvenlık paketlı celık cantlı aracım vardı landı renzo lpg yenı lastık agır bakımları yapılı hatasız 22750 sattım..
arac benzınde 30 40 kurus arası tuketıyordu...lpg den sonra 33lıtre lpg uzun yolda 410 km falan gıdıyordu...20 kurus cıvarı yakıyrdum....lpg landı renzo dısında markalarda soerun yasarsın
kasko allıanz fıat kasko 1 yıl ındırımı ıle 640 tl ıdı..
trıgerın değişimi servısde yaklasık 300 tl ıdı tam net hatırlamıyrm baska ıslemlerde vardı...
kronık sorun elbettekı denk gelecektır ya da gelmıstır:)bana sınyal kumanda sorunu ve dıreksıyon kutusu sorunu geldı..bu kmde ve bakımlı olmasına ragmen....
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar yarın inş alırım güzel haberlerle dönerim size çok teşekkürler.
bu arada 18.500 full orjınal 66.000 de bir starjet dynamıc bulamassınız.var isede orjınal değildir.tek kapımı çift kapımı tabı buda buyuk etken..
2006 yılından beri 0 km aldığım starjetimi kullanıyorum..su an 80.000 km de.yakıt konusunda oldukça dalgalı bır grafiği var..sakin kullanımda uzun yolda bir depoyla 830-850 km kadar gidebilirsiniz 120 km yi geçmemek satıyla.tabi bu oran bakımlarının nasıl yapıldığlada alakalı.karma yakıt tüketiminde kendi aracım için soyluyorum 0,25 ile 0,30 arasında gidersiniz.ama tekrar soyluyorum acıl bır durum vs bır sey olmadığı surece bu fiyata bahsettığnız bır aracı bulmanız imkansız...fiyat çok düşük..
sıfırdan kasko yaparsanız kasko şirketine göre değişir..ortalama 950 lira olorak bakabılırsınız...
Yroumların için teşekkürler arkadaşım ama bu fiyata aldım bugun ve arabada boya ve her hangi bir değişim çıkmadı plakasıda temiz km orjinal aciliyeti vardır belki onu bilemem ama lambur lumbur satılmasını beklemek istemiyen biride olabilir bugun aracı aldım ve tek kapı ve cok diri duruyor bilmiyorm piyasayı ama şansıma denk geldi belki ama aldm vallahi :) inşallah bir sıkıntısı cıkmaz 10bin k.mtre sonra bakımları gelmiş bulunmakta birtek bu var başka sorun yok hepinize teşekkürler
Aracı aldım ve artık aranızda bulunmaktayım. herkeze saygılar sevgiller..
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hayırlı olsun..
hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmek nasip etsin
peki ağır bakımları yapılmışmı
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - Pasif İlan - 65296865
şimdilik ilan resimlerine bakabilirsiniz yakında foto koyucam çok teşekkür ederim ALLAH KAZADAN BELADAN UZAK tutar inş hepimizii .
Baktırdım bi 20bin k.metre sonra triger değişcek şimdilik bir masrafı olmadığını söledi ustam işte 15 gün sonra getirirsin ufak tefek balans ayarlarına flan yağına bakarız dedi bu ama çok temiz bir araba blduğumuda not düştü gerçekten. :) hadi hayırlısı.
arkadasım oncelıkle hayırlıolsun guzel arac almısın bende de var 4 kapılısı sık kullanmıyorsan aracı lpg taktırma bence derım okadar cok yakmıyor tekrar hayırlı olsun
hayırlı olsun inşallah güle güle kullanın