Dün yedim cezayı makbuz elimde internetten sorgulattım ceza filan çıkmadı.
Dün yedim cezayı makbuz elimde internetten sorgulattım ceza filan çıkmadı.
Toplum destekli imam
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
7 gün süre verdiler gayrettepede filmleri söktürdükten sonra onaylatmam gerekiyomuş acaba randevu almak filan gerekiyor mu başına gelen bi bahtsız ben mi varı m?
Oncelikle gecmis olsun cam filmi her ne sekilde olursa olsun yasaktir hicbir aracta cam filmli olarak uretilmez sadece arac saticilari uygulamayi yapar ve orjinal diye yutturmaya calisirlar sadece "V" onayli koyu yesil camlar kullanimi sertir onlarda sadece arka camlarda kullanilir cam filminden yazilan ceza sonucuda arac tekrardan muayeneye girer cam filminin tespit islemi yoktur
Trafikciler kota sorunları yüzünden ceza avında. Forumda son 2-3 gündür açılan konulara bakarsanız anlarsınız. Bu aralar dikkat etmek lazım![]()
Belki başka arkadaşlarında başına gelir diye söylüyorum aracı muayeneye götürmeye gerek yok trafik tescile gidiyorsunuz aracın fotolarını çekiyorlar cam filmi yoktur diyorlar bitiyor bende bugün hallettim
on camı dahı en koyu fılmlı ... ama meslekı olarak , 10 plaka , doguda gorev yapıp camlarda fılm olmazsa 8-10 yasındakı bebeler aracı tas yagmuruna tutuyor ozellıkle vanda ...aracın ıcınde kamuflajla gorunursen hele bıttın hafızaya alıyor bebeler![]()
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri