bugn servis norml dedi yine, bnce değil dedim sağda yok ,solda vr hafif bi ses ama bn takntliim abi takarm bole şelere :):) dedim.
yapack bişiy yok dedi, bn bu sesi istemiyrm abi dedim işin sonu ne olack bilmiorum.
Printable View
ben aldığımda dynamic 30 liraya aldım şuan 33 e arabayı isteyen var satmayı düşünüyorum ama şuan başka araba alacak durumum yok o yüzden satamıyorum araç 20.000 de
konuyu 2 ay sonra hortlatıyorum ama bakın ben aracımı ocakta 33000 tl ye aldım 16000 tl sini 24 ay sıfır faiz ile.aracı aldığımda aynı aracın 6-15 bin arası modellerine 30-31-32 arası istiyorlardı.16bin kredi kullansam faizi 3 bin tl yi geçiyor sıfırı daha ucuz. akıl var kim 2012 sıfır aracı bırakır 2 bin tl ucuz diye 2011 2.el alır. 2,el de insanımızın uyanıklığı mayısta aynı aracı 29 bine alan lar bayi fiyatlarını görüp şişiriyorlar fiyatları satmaya çalişiyorlar aldıklarının üstü fiyata :)
şuan aracın sıfırını 35000 tl ye bırakıyor bayiler 33 bin tl ye aldiğim aracı 30 bine rahat bırakırım 3 bin tl sıfır arabada kayıp değilki.
yakınım c4 dizel de 1 yılı doldurmadan 8 bin tl den fazla kaybetti :)