bende arıyorum ama bulamadım hala...
Arkadaşlar abarth ön ve arka logoları buldumda. Yan ve jant göbeği logolarını nerden bulabilirim??
Ayrıca bu yan logolar gerçekmi FIAT ABARTH FLASH - 3D STYLE RAISED CHROME BADGE - 500 | eBay
Birde şu sibop kapakları nasıl sizce ? Fiat ABARTH Logo Car Tyre Valve Dust Caps Covers s063 | eBay
bende arıyorum ama bulamadım hala...
bende o sipop kapaklarından var ama yazınki jantlarıma saklıyorum orjinal yan logoyu femoliden kamikazeden belki bulursun
femoli ve kamikazeye sordum ellerinde yokmuş. Peki bu ebaydaki yukarda linkini paylaştığım logo orjinalmi?
Birde şimdi aracın sağ ve sol tarafına takınca bi tarafta şimşek ucu öne bakarken diğer tarafta arkaya mı bakcak? Simetrik olmucakmı yani![]()
boyle seyleri istiyorsunuz sonra bizimde isteyesimiz gelıyor
ara dur isin yoksa![]()
FIAT ABARTH FLASH - 3D STYLE RAISED CHROME BADGE - 500 | eBay
bu var işte ama nasıl bu gerçekmi değilmi falan hiç bilgim yok![]()
Birde dediğim gibi şimdi aracın sağ ve sol tarafına takınca bi tarafta şimşek ucu öne bakarken diğer tarafta arkaya mı bakcak? Simetrik olmucakmı yani
Bu ebaydaki gerçekse almaya karar vermiş biri pm ile bana ulaşabilirmi parasını yollasam da bana da getirtseBu arada bence çiftlidir o sağlı sollu
O kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız, güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
sahibinden de var tanesi 50 tl aynısı değil ama idare etcez artk
ABARTH LOGO - SIFIR - İTHAL - FIAT ARABALAR İÇİN - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 59300944?
logolarıda bilmemde benim 4 tane O.Z sibop kapağımı çaldılar bunlarıda çalarlar.Ş....siz hırsız çok piyasada.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
kamuran kardeşim bende simetri ilgili şeylere dikkat ederim açıkçası
aşağıdaki fotoğraflar sanırım soruna cevap olabilecektir. linklerinide veriyorum
Fiat Punto Evo Abarth wallpaper # 57 of 80, Side, MY 2011, 1600x1200
Fiat Punto Evo Abarth wallpaper # 59 of 80, Rear Angle, MY 2011, 1600x1200
![]()
Evet dediğim gibi yanılmamışım simetrik değil logolar aynı logoyu iki tarafa koyuyosun
Aracın sol tarafındaki logo öne bakarken sağ tarafındaki arkaya bakıyor simetrik değil yani ama çokta önemli değil önemli olan bulabilmek![]()
![]()
halaa arıyorum arayıştayım ? TR de bulamazsam ebaydan alcam artık
dealextreme'de böyle bişey buldum, sudan ucuz. bu sitenin kargo ücreti yok zaten, gelmesi biraz zaman alıyor ama ( kargo yola çıktından sonra 10 gün yaklaşık) ücretine göre denemeye değer
Fashion ABARTH Scorpion Style Metal Car Decorative Sticker - Shipping - DealExtreme
Bu logo yanlara değilde torpido gözünün üstüne güzel olur : D
Hiç bilmiyorum böyle sitelerden alışveriş yapmayı paypal kullanmaıy bilmiyorum.. Bİri benim yerime alsada ben ona ödemesini yapsam olurmu havale ile ?
arkadaşlar özellikle yan logoları orjinal almaya özen gösterin.yoksa hevesle takacağınız logolar bir iki ay içinde bütün rengini veriyor ve iğrenç bir sticker haline geliyor.tekrar söylüyorum kesinlikle orjinal alın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri