büyük geçmiş olsun felaket yırtılmış ya neyse cana gelmemiş bencede hakkını ara
Printable View
büyük geçmiş olsun felaket yırtılmış ya neyse cana gelmemiş bencede hakkını ara
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız...
arkadaşlar yorumlarınız ve destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim öncelikle yarın karakola gidip durumu sorgulayacağım ki benim beklentim arkama bakarak geri dönerim kaskodan yaptırırım aracı ne çarpan çaprtığını kabul eder ne polis olayın üstüne diretir.Öyle adi çarpık bir sisteme sahibiz ki polisler kaskon var birşey olmaz git yaptır diyor e güzel kardeşim ne demek bu şimdi iyi o şahıs gitsin araçlara çarpa çarpa devam etsin hayatına eee ne de olsa kaskomuz varya birşey olmaz kaskolular gider yaptırır kaskosuzlar oturur derdine yanar borçla harçla aldığı aracına hayvanın birisi çarpar ve çarpmaya devam ederek hayatını sürdürür polisimizin tavrı ve iması bu bizden yapmamızı istedikleri bu hani bas bas bağırıyorsunuz hukuk devleti diye ara benim hakkımı hukukumu.yaptırmasına yaptırırım aracımı ama ne olacak çarpanın yanına kar mı kalacak ? bu sistemde kar kalacak hatta o polisler beni suçladığı gibi başkalarınıda suçlamaya devam edecek olan haklıya olacak edenin yanına kar kalacak.düzen bu böylede gidecek.